Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Προφύλαξη με χάπι end ;-) Lol

Τα κοινα χαπια αντισυλληψης (contraception pills) πινονται καθε πρωι, περιπου την ιδια ωρα. Πινονται απο την 1η μερα της περιοδου και για τις επομενες 21 μερες καθε πρωι, μετα 1 βδομαδα διαλειμμα και μετα παλι απ'την αρχη. Kαθε χαπακι λεει πανω του ποτε πρεπει να πινεται. Τωρα, αν ξεχασατε να παρετε ενα χαπακι περιπου στην ωρα του και ησασταν στις γονιμες μερες, μην πανικοβαλεστε. Απλα παρτε το μολις το θυμηθειτε. Βεβαιως, θα μειωθει η αποτελεσματικοτητα του. Αν παντως δεν ησασταν στις γονιμες μερες (μεσαιο 10ημερο), απλα ξεχαστε το να μεινατε εγκυες, εστω κι αν πηγαν τονοι σπερματος μεσα σας! :-) Υπαρχει ομως μια βασικη προϋποθεση: Αυτη που το παιρνει ΔΕΝ πρεπει να καπνιζει, για να μην της βγει ξινο (καρδιακα κ.λπ)! Κι αν ακομη ομως μεινατε εγκυες φιλες μου, ειναι εγκλημα να πατε να κανετε εκτρωση. Υπαρχουν τοσα και τοσα ζευγαρια που δεν μπορουν να κανουν μωρακια και θα σας εδιναν τοσα και τοσααα να τους βοηθησετε. Δεν ειμαι απ’αυτους που λενε οτι τα μωρα ειναι μονο τεραστια εξοδα κι ευθυνες. Επιτρεπεται να πεσεις 1-2 φορες στη ζωη σου. Εκει ομως θα δεις και τους πραγματικους φιλους. Αυτο που σε κανει επιθυμητο δεν ειναι μονο η εξωτερικη ομορφια, αλλα κυριως η αυτοπεποιθηση, η τολμη και η ανεση στην επικοινωνια. Η αντιμετωπιση της κυτταριτιδας θελει συστημα. 2-3 φορες την βδομαδα γυμναστικη ή περπατημα και προσεγμενη διατροφη. Τα ζευγαρια που εχουν καλη ερωτικη ζωη, συνηθως ειν' αυτα που βλεπουν τον ερωτα περιπου με τον ιδιο τροπο. Αγαπηστε και σεβαστειτε το σωµα σας φιλες μου και προστατεψτε τον εαυτο σας απο τους 2 βασικους κινδυνους του σεξ: την ανεπιθυµητη εγκυµοσυνη και τα Σεξουαλικως Μεταδιδοµενα Νοσηµατα. Οι γυναίκες δεν πρέπει να ζουν στη σκοτεινή πλευρά του «δρόµου του έρωτα» αλλά στην ηλιόλουστη, όπου η χαρά της ζωής είναι πιο έντονη και πιο συναρπαστική!
Αν μεινουμε κλεισμενοι στο καβουκι μας χωρις φιλους να μοιραζομαστε σκεψεις και συναισθηματα, πιθανοτατα θα παθουμε καταθλιψη. Ειναι γι'αυτο που πιαστηκε τοσο πολυ το facebook. Δεν τρεχουν μονο οι μαθητριουλες να δημιουργησουν ενα λογαριασμο στο facebook, αλλα οσοι εχουν ορεξη για ζωη και ανθρωποι με φιλοδοξιες και ονειρα στη ζωη τους!
Αν τολµησουµε, µπορει να κερδισουµε, οπως µπορει βεβαια και να χασουµε. Αν οµως δεν τολµησουµε καθολου, ειµαστε ουτως ή αλλως χαµενοι, αφου παντα θα εχουµε την αµφιβολια για το αν πραξαµε σωστα!
Η ατολμη σταση ζωης, για μενα ειναι λαθος και το πιθανοτερο θα οδηγησει στην καταθλιψη.
'Μονο Η Αγαπη' λεει κι η Νικολ Παπαριστοδημου:





Υπαρχει τιποτα πιο ομορφο στη ζωη απ’το χαμογελο ευτυχιας ενος μωρου;



Πρεπει να’χετε ορθανοικτα τα ματια σας και να επωφελειστε οταν η τυχη ειναι μαζι σας, γιατι οσο κι αν το θελετε, δεν προκειται να σας δινονται παντοτε ευκαιριες!