Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Πιο πολύς και ποιοτικός έρωτας, πιο καλή ζωή

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα δέκα χρόνων έδειξε ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ της συχνότητας οργασμών και της μακροζωίας. Η καλή ερωτική ζωή λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η σεξουαλική υγεία παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία και την άμυνα του οργανισμού μας, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και συμβάλλει σημαντικά στη μακροζωία. Όλοι έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι το σεξ μας ανανεώνει και για αυτόν ακριβώς το λόγο, μας βοηθά να διατηρούμε τη νεότητά μας. Λόγω των διάφορων ορμονών που εκκρίνουμε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά και των έντονων συναισθημάτων που βιώνουμε, όπως η ικανοποίηση και το πάθος, το σεξ είναι όχι μόνο ωφέλιμο, αλλά πολύτιμος σύμμαχος υγείας και ομορφιάς.
Το να κάνουμε τακτικά σεξ, σημαίνει ότι είμαστε και πνευματικά και σωματικά υγιείς. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι το σεξ αποτελεί τη πιο ευχάριστη μορφή άσκησης, μας χαλαρώνει βοηθώντας μας να καταπολεμήσουμε το άγχος, και παράλληλα δημιουργούμε πιο ισχυρά αντισώματα, ενισχύοντας έτσι την άμυνα του οργανισμού μας. Ο ερωτας ειναι μια καλη ευκαιρια να ενισχυσουμε την σχεση μας! Ειδικα ομως τα γαλλικα φιλακια και τα προκαταρκτικα. Γιατι ποσο να κρατησει ενας καταλευκος γαμος!; Οταν υπαρχει απουσια ερωτικων φιλιων (γαλλικων), το ζευγαρι σιγουρα θ’αποποξενωθει. Τροφη ενος γαμου ειναι τα γαλλικα φιλακια και τα προκαταρκτικα.
 Εξαλου αν μια γυναικα δεν εχει ποιοτικα ερωτικα προκαρκτικα απ’τον αντρα της, γιατι να μην δοκιμασει και με την κολλητη της. Και μην ξεχναμε οτι πολλες βρηκαν τον λεσβιακο ερωτα πολυ πιο ενδιαφερον (ο λεσβιακος ερωτας, υπολειπεται μονο τη διεισδυση). Γι’αυτο και στις μερες μας ανθει ο λεσβιακος ερωτας! Εγινε της μοδας!
Οσες δεν ικανοποιουνται απ’τα προκαταρκτικα του συζυγου τους, γιατι να μην δοκιμασουν κι’αυτο για να δουνε αστρακια οπως τους ειπανε πολλες φιλες και να αποβαλουν το αγχος που τους κατατρωει τη ζωη;
Δεν έχει σημασία πώς βλέπουν οι άλλοι τη ζωή σου. Η προσωπική σου ευτυχία κρίνεται από το πώς πραγματικα νιώθεις εσύ κάθε μέρα.