Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ολες οι κοπελίτσες μετά τα 16 πρέπει...


Ας μη κοροιδευομαστε φιλες μου, ολες οι κοπελες ανω των 16 τα βραδια βγαινουν εξω και μακιγιαρονται. Το βραδυ ομως οταν επιστρεφουν ανεξαρτητως ποσο βαφονται ή τι ωρα επιστρεψουν, προτου ξαπλωσουν πρεπει οπωσδηποτε να κανουν ντεμακιγιαζ (make-up removal)! Αν μια 15χρονη καθε βραδυ βγαινει με τις φιλες της (ή τον φιλο της η κορουα) τι το κακο; Δεν ειναι και κανενα εγκλημα να’χει φιλο η κορουα! Και δεν ειναι καθολου κακο σχεδον καθε βραδυ να κανει το ντεμακιγιαζ της, διοτι βαφτηκε και βγηκε. Για καλοκαιρι και διακοπες τα υγρα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ είναι μια ιδιαίτερα καλή λύση.

Οσες απο εσας μασκαρουδες ;-) βαζετε και μασκαρα στα βλεφαρα, πρεπει πρωτα ν’αφαιρεσετε την μασκαρα και μετα να κανετε το ντεμακιγιαζ προσωπου. Η αφαίρεση της μάσκαρας μπορεί να είναι καπως δύσκολη, ιδιαίτερα αν είναι αδιάβροχη, αλλα ιδιαιτερως απαραιτητη για ολες τις κοπελες. Για να αφαιρέσετε τη μάσκαρα και τη σκιά ματιων θα χρειαστείτε ειδικό γαλάκτωμα, gel, ή λοσιον για ντεμακιγιάζ ματιών. Κυκλοφορουν πολλα στα φαρμακεια. 

Και επειδη ξερω ποσες απο εσας βαζετε φακους επαφης, κρινω σκοπιμο να τονισω οτι οι φακοι επαφης τοποθετουνται στα ματια πριν κανετε το μακιγιαζ. Και αφαιρουνται πριν κανετε το ντεμακιγιάζ. Θα έπρεπε να είναι... παράνομο να κοιμάστε με μακιγιάζ. :-)
Ολες, 2 φορες την βδομαδα περιπου πρεπει να κανετε Απολεπιση (peeling) ολοκληρου του σωματος, για αφαιρεση των νεκρων κυτταρων απ’την επιδερμιδα σας & μεσα-μεσα SPA. Και καθε μερα χειμωνα/καλοκαιρι πρεπει να βαζετε κρεμα ημερας! Ας μη στρουθοκαμηλιζουμε κουκλες. ;-) Ολες κανετε το μακιγιαζ σας προτου βγειτε το βραδυ κι εχετε την αισθητικο και την νυχου σας. Και πολυ καλα κανετε, για να μην παρεξηγιομαστε!   

Και να μην ξεχασουμε το αλλο πολυ βασικο για διατηρηση της ομορφιας μιας γυναικας. Καθε κοπελα που της αρεσει να διατηρειται ομορφη, πρεπει καθε πρωι -καθε εποχη- να βαζει λιγη αντιηλιακη κρεμα στο προσωπο της –ασχετα αν δουλευει σε γραφειο- λιγη χαμηλου δεικτη προστασιας.

Και ολες ανω των 12 βαζετε τους χρωματιστους φακους επαφης σας, που κανουν μια χαρα και για την θαλασσα! Ατε τωρα... ;-)
Ολα αυτα βεβαιως με κατι αλλο που πρεπει αγορια/κοριτσια να κανουν μετα τα 12 τους περιπου: το βραδυ προτου ξαπλωσουν πρεπει οπωσδηποτε να πλυνουν τα δοντια τους και να χρησιμοποιησουν φθοριο, αν ειναι δυνατο. Δεν ειμαστε ζωα φιλες, που χρησιμοποιουν το στομα τους μονο για να τρωνε! ;-)
Επισης κατι αλλο που πρεπει οπωσδηποτε να κανουν ολες οι κοπελες ανεξαιρετως προτου ξαπλωσουν το βραδυ, ειναι να βγαζουν το σουτιεν τους (undo their bra). Αν φιλες μου εκανε την εμφανιση κανενα σπυρακι στο προσωπο σας, μην τα βαψετε ολα μαυρα. Συμβαινουν αυτα και στους πολυ πλουσιους. Τρεξτε στον φαρμακοποιο σας και παρτε 1 κρεμα με υαλουρονικο οξυ. Θα σας βοηθησει πολυ!

Για περεταιρω τροπους ντεμακιγιαζ και προϊοντων ντεμακιγιαζ, σορι αλλα καλυτερα αποταθειτε στην αισθητικο σας. Εγω, θα σας πω μονο το γαλακτωμα αφαιρεσης μακιγιαζ ή καντε απλως καθαρισμο με υγρα μαντηλακια. Ειν κι αυτο μια πολυ καλη λυση! Αντρας ειμαι κι οχι αισθητικος! ;-) Lol
Κι εδω βιντεο για φυσικο ντεμακιγιαζ:
Ειδικα εσεις φιλες μου της showbiz που σιγουρα βγαινετε πολυ και συχνα εμφανιζεστε στην τηλεοραση, σιγουρα μην παραλειπετε το καθημερινο βουρτσισμα των δοντιων σας [και χρηση φθοριου καθε βραδυ] και το ντεμακιγιαζ ματιων και προσωπου καθε βραδυ, γιατι αν καθε βραδυ ξαπλωνετε βαμμενες και με γεματα μικροβια τα δοντακια σας, συντομα δεν θα σας καταλαβαινετε! :-) ;-) Lol
Διοτι αν μετα απο λιγο καιρο ντρεπεστε για το χαμογελο σας, θα με θυμηθειτε αλλα θα’ναι αργα!
Για περισσοτερες info για αποτριχωσεις προσωπου, ποδιων, μπικινι, μασχαλων και απολεπιση, αποταθειτε φιλες στην αισθητικο σας...

Κατι που σιγουρα ισχυει ειναι οτι μια κλαση ανωτερη αποτριχωτικη μεθοδος ειναι το λεϊζερ. Οσα και να στοιχιζει... Ειναι πολυ must! Δεν ειναι κθολου πολυτελεια την σημερον μερα μια γυναικα να κανει γενικη αποτριχωση με λεϊζερ! Το κερι, ξεπερασμενο πια!  

Για αποτριχωσεις προσωπου, ποδιων, μπικινι, μασχαλων και απολεπιση, καλυτερα φιλες αποταθειτε στην αισθητικο σας. 





Κι η κουκλιτσα η Νικολ παλι, που λεει πως ολα η αγαπη τα μπορει: