Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ποτέ μη συγκρίνεις τη σχέση σου µε άλλη

Όπως λένε οι ειδικοί, «κάθε σχέση είναι µοναδική κι έχει το δικό της “οικοσύστηµα» και λειτουργει διαφορετικα. Το ότι ένα άλλο ζευγάρι πιστεύουµε πως έχει καλύτερη σχέση από τη δική µας δεν σηµαίνει πως αυτό συµβαίνει και στην πραγµατικότητα. Μπορεί τελικά να ισχύει ακριβώς το αντίθετο και η σχέση του ζευγαριού αυτού να είναι µόνο επιφανειακά οµαλή και ουσιαστική. Μπροστα στους φιλους και στις παρεες τους μπορει να ειναι ολο γλυκες και φιλια, ομως στην πραγματικη τους ερωτικη ζωη, πώς τα πανε;

Ζευγαρια που ειναι παντρεμενα για περισσοτερο απο ενα χρονο περιπου και δεν εκαναν μωρακια, οσο και να το παιξουν δηθεν τρισευτυχισμενοι και πως ο γαμος τους ειναι τελειος και αψογος, δεν με πειθουν!
Πρεπει να πάρεις την απόφαση να µην κοιτάς γύρω σου και να συγκρίνεις τη σχέση σου µε οποιαδήποτε άλλη γνωρίζεις.

Πχ. «Αγαπη μου ειδες που ο ταδε εκανε το ταδε; Γιατι δεν το κανεις και’συ;»! Αν δηλ ενα ζευγαρι ειναι παντρεμενο για 4-5 χρονια και δεν εχουν κανει ακομη μωρακι, πρεπει να τους εχουμε σαν προτυπο επειδη δειχνουν πολυ ευτυχισμενοι, και να μην κανουμε ουτε μεις!; Αυτή η τακτική δεν θα σου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό.

∆εν έχει σηµασία δηλ, αν εσείς κάνετε ερωτα 4-5 φορές την ηµέρα, 1-2 το µήνα ή 1 φορα το χρόνο και κάποιο άλλο ζευγάρι κάνει περισσότερο ή λιγοτερο. Ειναι κι αυτο θεμα που θα καθοριστει απο το ζευγαρι (απο κοινου). Αρκεί να είστε και οι δύο ικανοποιηµένοι από αυτη την συχνοτητα.


Αν εδω δεν μπορεσετε να συμφωνησετε, πώς θα λυσετε σοβαροτερα προβληματα που θα προκυψουν;
Αν καμια φορα σας πει κατι ασχημο, για να μην δωσετε συνεχεια στην ενταση της στιγμης, πεστε του με χιουμορ και με χαμογελο «και’γω σ’αγαπω πολυ κουκλε μου»!