Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς ν’ανανεώσετε τη σχέση σας;

Κανονιστε μεσα-μεσα να πηγαινετε ένα ταξιδάκι, έστω και σε αλλη πολη, στη χωρα σας για το Σαββατοκυριακο. Η αλλαγή περιβάλλοντος και η χαλάρωση σ’ένα ξενοδοχείο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον συντροφο σας και ν’ανακαλύψετε νεα στοιχεια της προσωπικοτητας του. Συγκεντρωθείτε στη σχέση σας κι απολαύστε τον έρωτα -έξτρα βοηθητικό εργαλείο αποδεικνύεται το SPA, το jaccuzi και τα συναφή. Είναι άκρως αφροδισιακά κι αναζωογονητικά.
Aν η συμπαράστασή στον συντροφο σας στις χαρές του έχει την ίδια ένταση με εκείνη των δύσκολων στιγμών, τότε οι δεσμοί που σας συνδέουν γίνονται αδιάσπαστοι.
Όσο κι αν ακούγεται απλό, συχνα να αγγίζετε το σύντροφό σας. Περπατήστε χέρι-χέρι ή αγκαλιά και εξοικειώστε απ’την αρχή της σχεσης τα σώματά σας. Η σωματική επαφή παίζει τεράστιο ρόλο σε μια ερωτική σχέση, και δυστυχώς οι περισσοτεροι το ξεχνάνε όσο περνάει ο καιρός.
Εδραιώστε τουλάχιστον μια φορά τον μηνα date nights.  Bρείτε το χρόνο και ντυθείτε καλά, αρωματιστείτε με καινούργιο αρωμα και ανακαλύψτε όμορφα αισθησιακα μέρη, πχ. ένα ρομαντικό εστιατόριο σε ειδυλιακο μερος.


Αν ειστε ρομαντικοι κι οι δυο, συχνα ν’αζωογοωνήτε τη σχέση σας μαγειρεύοντας το αγαπημενο πιατο του συντροφου σας και δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα με ερωτικη μουσικη, που μαλλον θα αρεσει και στους δυο σας. Αν τωρα παντρευτηκατε καποιον με τελειως διαφορετικα μουσικα γουστα που ολη μερα τρεχει στα γηπεδα μην χασει κανενα ματς, bad luck τι να σας κανω; :-)

Ξεφύγετε από τη ρουτίνα... ανάψτε λιγα αρωματικα κεριά, χαμηλώστε τα φώτα, βάλτε ακόμα και το καλό σας σερβίτσιο προκειμένου να μεταμορφώσετε το σπίτι σας στο πιο ειδυλλιακό εστιατόριο. Nα είστε σίγουρη ότι αυτή η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη...



Αφιερώστε λίγα λεπτά τη μέρα και και φροντίστε την εμφάνισή σας. Πόσο προσεχτικά ετοιμαζόσασταν για να τον συναντήσετε στα πρώτα ραντεβού και πόσο διαφορετικά είναι τώρα τα πράγματα; Πετάξτε τη φθαρμένη φόρμα που φοράτε μέσα στο σπίτι και γίνετε πιό θηλυκές κι όμορφες -όχι μπροστά του... πχ. βγάλσιμο φρυδιών, μάσκες ομορφιάς, αποτριχωση κ.λπ. Αν καμια φορα σας πει κατι ασχημο, για να μην δωσετε συνεχεια στην ενταση της στιγμης, πεστε του με χιουμορ και με χαμογελο «και’γω σ’αγαπω πολυ κουκλε μου»!
Κάντε σχέδια με το συντροφο σας για μια κοινή δραστηριότητα που αρέσει και στους δυο. Έτσι θα συζητήσετε χωρίς ένταση για κάτι που θα σας φέρει πολυ πιο κοντά. Επαινέστε το σύντροφό σας για όσα κάνει που σας ευχαριστούν -θυμηθέιτε πώς του μιλάγατε στην αρχή της σχέσης σας και πώς πετάριζαν τα βλέφαρά σας από θαυμασμό. Κάντε κοπλιμέντα με περισσή γενναιοδωρία και να’στε σίγουρες πως θα επιφέρουν γλυκιά ατμόσφαιρα κι ανταπόκριση.

Μη παραμελήσετε την προσωπική σας εμφανιση.  Μη ρουτινιάσετε οι ίδιες, για να μη ρουτινιάσει κι η σχέση σας. Αποκτήστε ένα καινούργιο ενδιαφέρον, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας. Αναδείξτε έναν καινούργιο εαυτό και εγγυημένα θα σας ερωτευτεί από την αρχή. Ο ερωτας στη σχεση σας. Πού βρισκόμαστε εκεί; Βαλτε πολυ ποικιλια και φαντασια οταν κανετε ερωτα. Η ευφαντασια και η ποικιλια αρεσει σ’ολες/ους!

Τέλος προσπαθήστε να παρομοιάσετε τη σχέση σας μ’ένα αυτοκίνητο... Όταν είναι καινούργιο προσέχουμε και την παραμικρή γρατζουνιά, το πλένουμε κάθε τρεις και λίγο, το καμαρώνουμε από μακριά κτλ. 
Στο παλιό όμως δε μας νοιάζει και να το φάμε και λίγο στο παρκάρισμα, έτσι; Μη κάνετε και στη σχέση σας το ίδιο. Το αυτοκίνητο φτιάχνεται με λεφτα, όμως οι σχέσεις θελουν κι αλλου ειδους προσπαθειες, οπως ανανεωση... Νομιζω θα σταματησω να ελεγχω νεους friends @fk.