Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο γάμος κάνει καλό στην υγεία!

Ο γάμος μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης και άγχους, καθώς οι συζυγικές σχέσεις ωφελούν σε μεγάλο βαθμό την ψυχική υγεία και των δύο φύλων.
Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον μια νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Όταγκο της Νέας Ζηλανδίας, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 34.500 ανθρώπων από 15 χώρες.
Γιατι, απλουστατα οταν εχουμε καποιο προβλημα ή ανησυχια, εχουμε καποιον/α να το μοιραστουμε. Ολοι ξερουμε ποσο βοηθα αυτο.

Εξαλλου, ας μην ξεχναμε και τα χαδακια και φιλακια στα οποια εκκρινονται τεραστιες ποσοτητες ωκιτοκυνης (ορμονης του αγγιγματος)! Αυτοι/ες που θα μεινουν ανυπαντροι/ες δηθεν για να διασκεδασουν τη ζωη τους, χωρις ενα γλυκο «καλημερα» το πρωι, πως θα ζησουν; Γιατι δεν θα’χουν παντα τους γονεις τους! Το βραδυ αν δεν φιλησουν τα μωρακια τους, πως θα κοιμηθουν;
Χωρις μωρα, χανει το νοημα της η ζωη μετα απο μιαν ηλικια κι επειτα!
Αφου ολες ξερετε πολυ καλα: απωτερος στοχος ενος ανθρωπου πανω στη γη για να ολοκληρωθει, ειναι να παντρευτει και να κανει 2-3 μωρακια που θα τον ολοκληρωσουν ως ανθρωπο! Οι δηθεν εξυπνοι που δεν παντρευονται ή δεν κανουν μωρακια για να κοιμουνται τα βραδυα, ζουν μια λειψη ζωη! Δεν μπορω να τους καταλαβω! Ακομα και το κλαματακι μιας μικρουλας ειναι τοσο γλυκο! :-)
Το γεγονός οτι καποια ζευγαρια μοιραζονται τις δουλειες του σπιτιου αυξάνει την αίσθηση του… θηλυκού πληθυσμού περί ισονομίας και περιορίζει τις συγκρούσεις μεταξύ του ζευγαριού.
Υστερα, ειναι και το θεμα αποκτησης μωρων και δημιουργιας οικογενειας.
Εγω προσωπικα, δεν ειμαι καθολου ποδοσφαιροφιλος. Που ν’αφησω μονη της κανενα Σαββατοκυριακο την αγαπουλα μου με τα μωρα μας και’γω να τρεχω στα γηπεδα με τους φιλους μου. Τα Σαββατοκυριακα, πρωτα η κουκλα μου και τα μωρα μας! :-)
Όταν μια σχεση/γαμος εχει γερες βασεις, δεν σωριαζεται κατω με το πρωτο φυσηγμα του αερα (προβληματος ή διαφωνιας!). Ειπαμε: απολυτη εμπιστοσυνη κι ειλικρινεια μεταξυ των δυο συντροφων! Οποιος ερθει για να κατηγορησει τον/ην συντροφο μας, εμεις γελαμε μαζι του/ης και του λεμε: "ασε θα το ερευνησω, αν και δεν πιστευω ο/η ταδε να τα κανε αυτα". Ετσι του αποδεικνυουμε πως η σχεση/γαμος μας, εχει πολυ γερες βασεις!

Η Ασεξουαλικότητα βλάπτει πολύ το γάμο!
Η ζωή είναι πολύ όμορφη όταν τη μοιράζεσαι... γιατί οι χαρές της ζωής πολλαπλασιάζονται, όταν μοιράζονται! ;-)  
Το καλυτερο συγχρονο αντικαταθλιπτικο φαρμακο, ειναι το facebook!
Καταλευκος γάμος (χωρις καθολου ερωτικες συνευρεσεις) ή χωρις μωρακια, ειναι πολυ μιζερος και καταθλιπτικος, οσο κι αν θελουν να το παιξουν εξυπνοι αυτοι που το κανουν. Ποννα γερασουν λιο, τα ξαναλεμε... :-)

Ο γάμος αλλάζει πολυ τη ζωή προς το καλύτερο. Ειναι στη φυση του ανθρωπου η παντρεια και η
συντροφικοτητα.
Κανεις ανθρωπος δεν μπορει να ζησει απολυτως μονος του. Πρωτα-πρωτα θα τρελαθει, αν δεν εχει καποιον να μιλα και να κανει παρεα!