Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Χάπια επείγουσας αντισύλληψης (επόμενης μέρας)


Tα χαπια «επειγουσας αντισυλληψης» ή «επομενης μερας» ή «day after pills» οπως θελετε πεστε τα, πινονται το συντομοτερο μετα απο 1 επαφη κατα τις γονιμες μερες σας στην οποια δεν ειστε βεβαιες οτι δεν πηγε εστω και λιγο σπερμα μεσα σας φιλες μου. Οσο πιο συντομα, τοσο καλυτερα και πιο αποτελεσματικα. Βασικοτατη προϋποθεση: η γυναικα πρεπει να το παρει το αργοτερο 72 ωρες μετα το συμβαν -οχι και τοσον ατυχες:-). Το πιο γνωστο απ'αυτα τα χαπια παντως (norlevo), πρεπει οπωσδηποτε να ληφθει 24 ωρες μετα και οχι 72.

Αυτα τα χαπια ομως πρεπει να πινονται ΜΟΝΟ σε εξαιρετικες περιπτωσεις. Οι γονιμες σας μερες φιλες μου ειναι στην ουσια οι 14η-15η-16η του κυκλου σας. Αλλα με τη ζωη του σπερματοζωαριου κ.λπ, οι γονιμες μερες επεκτεινονται στο 10ημερο. Ομως προσοχη φιλες μου: Δεν λεω πως ειναι βλαβερο να παρετε 3-4 απ'αυτα τα χαπια στη ζωη σας. Απλα φιλες μου, αν και οταν εισασταν στις γονιμες σας μερες (μεσαιο 10ημερο του κυκλου σας), κανατε έρωτα και δεν ειστε σιγουρες αν πηγε καμια σταγονα σπερματος μεσα σας, παρα εκτρωσεις κ.λπ, καλυτερα παρτε ενα τετοιο χαπακι. Παρα εκτρωσεις (abortions -που για μενα ειναι εγκλημα) φιλες, γεννηστε το μωρακι και δωστε το για υιοθεσια, αν δεν μπορειτε να το μεγαλωσετε.
                                                                             
Ας χαρουμε τον ερωτα φιλες, χωρις ν'ανησυχουμε μην θα μεινετε εγκυες φιλες μου. Ολοι μας εχουμε ακουσει ποσο ωφελιμος ειναι ο ερωτας! Το φιλι ειναι ενα κολπο της φυσης, για να μη μιλαμε οταν τα λογια περιττευουν. Μπορεις να δινεις χωρις να αγαπας, αλλα δεν  μπορεις να αγαπας χωρις να δινεις! :-) Οταν δινεις και δινεσαι μονο σε μια σχεση, ειναι καταδικασμενη σε αποτυχια!