Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Για μιαν όμορφη μέρα στη δουλειά

Πότε ήταν η τελευταία φορά που χαµογελάσατε προσποιητά στο αφεντικό σας ή σε κάποιο συνάδελφο στο γραφείο;
Αν το ψεύτικο χαµόγελο έχει γίνει καθηµερινή τακτική της εργασιακής σας ζωής, µάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε, καθώς µπορεί να φτιάχνει τη διάθεση των άλλων, αλλά µάλλον χαλάει τη δική σας.
Το αληθινό χαμόγελο είναι πηγή παραγωγικότητας!


Η διάθεση µάλιστα των γυναικών φαίνεται να επηρεάζεται περισσότερο από το ψεύτικο χαµόγελο, γιατί είναι πιο εκφραστικές συναισθηµατικά και έτσι το να κρύβουν τα συναισθήµατά τους, τις πιέζει πολύ.


Τις ηµέρες που οι γυναίκες χαµογελούν πραγµατικά επειδή νιώθουν ιδιαίτερα ευδιάθετες, η ψυχική τους κατάσταση βελτιώνεται ακόµα περισσότερο και η παραγωγικότητά τους αυξάνεται κατά πολύ. Για να έχετε µια πραγµατικά καλή µέρα στη δουλειά λοιπόν, να χαµογελάτε και να το νιώθετε! Και βέβαια αν είναι δυνατό, εφαρμόστε λίγον έρωτα ή ερωτικές περιπτύξεις τα ξημερώματα, καθώς φτιάχνουν πολύ τη διάθεση -ιδιαίτερα των γυναικών.
Σταματηστε την γκρινια! Πολλες μελετες εχουν δειξει οτι οσοι/ες ειναι ικανοποιημενοι με τη ζωη τους και δεν παραπονιουνται συνεχως, εχουν πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να εμφανισουν χρονια προβληματα υγειας.


Όταν νιώθεις σιγουριά, έχεις κι αυτοπεποίθηση!
Δεν ειμαι απ’αυτους που τους αγριευουν οι φωνουλες και τα κλαματακια των μωρων –ειδικα κοριτσιων. Μην ανησυχεις αγαπη, τα μωρακια μας θα μεγαλωσουν μαζι μας χωρις γονεις, πεθερικα ή μαυρουες. Δεν εχω προβλημα να με ξυπνησει οσες φορες χρειαστει η κορουλα μας! Ξερειςςςςςς εσυ αγπ... :* :P

Οσες αναποδιες, οσες δυσκολες στιγμες κι αν σου επιφυλασσει η ζωη, αν εχεις διπλα σου σωστους φιλους και συντροφο, ειναι πολυ-πολυ γλυκια.





Αν εχεις διπλα σου σωστους φιλους και συντροφο, θα σε στηριξουν κι ανεβασουν οταν εισαι στα down σου ή σε μιαν ασχημη καμπη της ζωης σου.



Σε μια δυσκολη μερα στη δουλεια, θα ξερεις οτι οταν πας σπιτι θα γυρεις στην αγκαλια του αγαπημενου σου συζυγου και η ηρεμια και γαληνη που θα νιωσεις, θα σου αναπτερωσουν το ηθικο.
Ενω αυτοι που δεν εχουν γυναικα και παιδια, αντε να πανε εξω το βραδυ σε κανενα φιλο να παρακολουθησουν κανενα ματς ποδοσφαιρου στην τηλεοραση... μετα πιττας σουβλακια. :-) Ή μερικοι ισως πανε κατω σε καμπαρε να βρουν καμια Ρωσσιδουλα να περασουν ομορφα τη βραδια τους. Ομως, μονο για μια βραδια. Και να μην ξεχναμε και τα ΣΜΝ που παντα ελλοχευουν. Μετα τι; Δεν θα ειναι λυση στο προβλημα τους!

Αυτο εννοουμε οταν λεμε πως ο γαμος ειναι δυσκολη αποφαση: Ο γαμος και τα μωρα εχουν αυξηση των υποχρεωσεων, αλλα χωρις αυτα δεν εχει νοημα η ζωη!

Οι χαρες κι η ευτυχια που προσφερουν τα μωρακια με τα ναζακια και τις φωνουλες τους ομως, ειναι αφανταστη!
Εκτος εαν εσεις φιλες μου βλεπετε μονο τα μικρολαθακια τους –κι αυτα ομως ειναι τοσον αθωα και πολλες φορες ποοολυ χαριτωμενα- που σκλαβωνουν!  Χωρις μωρακια ειναι τοσο πεζη κι ανουσια η ζωη! 



Ή αλλιως, δεστε οσους/ες δεν παντρευτηκαν ή παντρευτηκαν ομως δεν εχουν κανει ακομη μωρακια, ειναι κανενας απ’αυτους πραγματικα ευτυχισμενος;