Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αν και ζευγάρι ξένοι μεταξύ τους

Μπορεί τα παντρεµένα ζευγάρια να θεωρούν ότι επικοινωνούν καλά ως σύντροφοι, αλλά οι ψυχολόγοι έχουν καταλήξει ότι δεν καταφέρνουν να µεταφέρουν αυτό που θέλουν όσο καλά νοµίζουν στους αγαπηµένους τους.
Σε µερικές µάλιστα περιπτώσεις δεν καταφέρνουν να επικοινωνήσουν καλύτερα από ό,τι αν ήταν τελειως ξένοι µεταξύ τους. Το ίδιο πρόβληµα φαίνεται ότι έχουν και οι πολύ στενοί φίλοι.  Η Ασεξουαλικότητα βλάπτει πολύ το γάμο!

Αν αυτος που εχεις διπλα σου, τον λυπασαι ή σιχαινεσαι, μαλλον υποκρινεσαι. ‘Η αυτες που παντρευονται καποιον αν και τον σιχαινονται ή δεν μπορουν καθολου την παρεα του, παλι κανουν λαθος.  Απλα οταν παντρευομαστε, ενωνουμε τη ζωη μας με τη ζωη καποιου αλλου. Αν αυτος σας δερνει, προσβαλει ή βριζει μπροστα στους αλλους, πρεπει να το παρετε αποφαση, παντρευτηκατε ενα τερατακι και καταστρεψατε τις ζωες και των δυο. Οπως λενε και οι φιλοι μας οι αγγλοι: "A friend in need is a friend indeed"! Και πολυ καλα λενε!
'Μονο Η Αγαπη ολα τα μπορει' λεει κι η κουκλιτσα η Νικολ: 
Οταν αγαπαμε καποια, ειμαστε συνεχως κοντα της οχι μονο στις χαρες, αλλα κυριως οταν ειναι στεναχωρημενη την στηριζουμε ψυχολογικως. Δηλ δεν ειμαστε διπλα της μονο στα hi της αλλα κι οταν ειναι στα down της ή χρειαζεται κατι, την βοηθαμε!
Ολοι αυτοι οι καταλευκοι γαμοι που διατηρουνται ετσι για το θεαθηναι, δεν μου λενε τιποτα!
Καλυτερα ενα φιλικο δ...ο παρα ενας λευκος γαμος! Οπως και να το κανουμε, για να παντρευτεις καποιον, πρεπει οπωσδηποτε 1α-1α να σου αρεσει πολυ η παρεϊτσα του –αυτη δοκιμαζεται με την παροδο χρονου και τις αντιδρασεις του, ή φαινεται ολοκαθαρα στο facebook. ^_^ :-)
Σιγα τωρα το εγκλημα να φιλησεις στο στομα την κοπελα/χαρτωμενη σου, μπροστα σε μωρα. Ενταξει, ειπαμε τα πολυ βαρια γαλλικα και οι περεταιρω περιπτυξεις μπροστα σε μωρα πρεπει ν’αποφευονται, αλλα οχι και τα απλα φιλακια στο στομα στην χαρτωμενη σου! Κατι αλλο πολυ ξεπερασμενο που υποστηριζει η εκκλησια μας και μου τη δινει, ειναι το πως πρεπει να συγκρατηθουμε και να μην το κανουμε μεχρι να παντρευτουμε.

Ειναι δυνατο να ξαπλωνεις με την χαρτωμενη σου και να μην την αγγιζεις διοτι ειναι αμαρτια πριν το γαμο; :-) Εγω παντως, πιστευω οτι καπου εδω αρχιζει η υπογονομοτητα κι η ασεξουαλικοτητα των ζευγαριων! Αν σ'αρεσει πολυ η φατσουλα καποιου @fk και δεν ειναι αλητης ή κατι αλλο που σιχαινεσαι πολυ, και κυριως δειχνει διατεθειμενος να κανει θυσιες για να ειναι μαζι σου -και φυσικα δεν σε ξεχναει στις δυσκολες φασεις της ζωης σου, δωστου την ευκαιρια να σ’αποδειξει αν σ’αγαπαει πραγματικα.

Κυριως, δες αν σ’αρεσει το χιουμορ του και δεν βαριεσαι να μιλας μαζι του/ης με τις ωρες. Διοτι αν τωρα ειναι φτωχος πνευματικα, μετα οταν χαρτωθειτε πως θα γινει πλουσιος στον χαρακτηρα και γι’αυτο τον πηρες; Διοτι απλα οταν παντρευομαστε καποιον/α, δεν σημαινει οτι μπορουμε ν’ανεκτουμε τις ιδιοτροπιες του, αλλα μας αρεσουν κιολας! Και μην μου πειτε: υπαρχει κοπελα που της αρεσει να την βριζει ή δερνει ο αντρας της;
Οπως και να το δει κανεις, ο μοντερνος τροπος επικοινωνιας και γνωριμιων ειναι το facebook. Μεσω του αυτου, μπορεις να ελεγξεις τη φαντασια, τα μουσικα και τηλεοπτικα γουστα του/της.  Η απλη συνομιλια ειναι πολυ συνειδητος τροπος επικοινωνιας και ξεπερασμενος, για μενα! :-) Γιατι, μην μου πειτε, βγηκε φατσουλα ‘χαστουκιζω’, ‘βριζω’ ή ‘κλωτσω’; :-)

Στα comments και της fotos της ηλεκτρονικης παρεϊτσας σου που πεφτουν στο facebook, μπορει να γινει χαμος... Ειναι τοσο γουστοζικα τα comments κι οχι τα απλα Like, που ειναι για ανθρωπους χωρις φαντασια!

Και Last but not least, προτου παντρευτουμε μιαν/εναν, πρεπει να δουμε αν μας αρεσει περιπου η ιδια ερωτικη συχνοτητα. Διοτι αν αυτος ειναι της ‘μια φορα τον μηνα’, κι αυτη θελει καθε μερα 2-3 φορες, πως θα κρατησει ενας τετοιος γαμος!; «Ασυμφωνια χαρακτηρων» θα πουνε μετα!  :-)