Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Διώξτε το άγχος, φίλες

Όταν αισθανόμαστε άγχος, συχνά νιωθουμε να πελαγώνουμε.  Καλύτερα όμως θα ήταν αν αφήναμε το άγχος που νιώθουμε να μας μιλήσει, ώστε να αντιληφθούμε και συνειδητά τι είναι αυτό που μας φοβίζει κι έτσι να βρεθούν τρόποι ώστε να νιώσουμε καλύτερα και πιο δυνατοί! Οι δουλειές µε έντονο άγχος µάς κάνουν κακό, αφού βλάπτουν σοβαρά την υγεία της καρδιάς µας. Οι γυναίκες µε πιο αγχώδεις δουλειές έχουν µέχρι και 40% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό, από τις γυναίκες που ασχολούνται µε κάτι λιγότερο πιεστικό, ειδικά αν φοβούνται ότι µπορεί να χάσουν τη δουλειά τους.
Οταν εχουμε αγχος, εκκρινεται σε μεγαλες ποσοτητες η ορμονη κορτιζολη και στα δυο φυλα. Καµία δουλειά, όσα και να µας αποφέρει, δεν πρέπει να µπαίνει πάνω από την υγεία μας!



Το καλυτερο συγχρονο αντικαταθλιπτικο κι ως εκ τουτου αγχολυτικο, ειναι το
Οι εξυπνοι/ες, εκει θα καταλαβουν τα πραγματικα μουσικα γουστα καποιου/ας. Προσεξε ομως φιλη: δεν ειπα την ιδεατη συνειδητη μουσικη που υποτιθεται μας αρεσει και βαζουμε στα info μας, αλλα στα hits που δημοσιευουμε στην παρεϊτσα μας στο facebook. Αν η παρεϊτσα καποιου στο facebook σας αρεσει πολυ και σας φτιαχνει τη διαθεση με το ευφανταστο χιουμορ και την εξυπναδα του, μετα οταν γινετε κοπελα του κι αρχισουν τα ραντεβουδακια και ξερετε..., θα συνδεθειτε ακομα πιο πολυ, γιατι θα σας φτιαχνει τη μερα (‘made my day’, οπως λενε κι οι Αγγλοι)!
Την σημερον μερα δεν εχει νοημα να μιλαμε για ‘σεξ’ και ‘διεισδυση’ αλλα μονο για ‘ερωτα’ και ‘προκαταρκτικα’, καθως οι σεξουαλικες ορμονες που εκκρινονται σ’αυτο το σταδιο, φτιαχνουν ενα υπεροχο απολαυστικο κοκτεϊλ ψυχολογικων αισθησεων.

                                                                Και μην ξεχνατε φιλες μου το
καλυτερο αγχολυτικο φαρμακο: ο ερωτας -οχι το σεξ! Οσες/οι πληττουν αφορητα απ’την μοναξια, το καλυτερο θαυματουργο φαρμακο, ειναι το facebook! Αυτο ειναι δοκιμασμενο και 100% αποτελεσματικο!
facebook. Σ’αυτο κανεις μια σκιαγραφηση της προσωπικοτητας σου (εξωτερικη εμφανιση+χαρακτηρας). Δεν μπορεις βεβαια να λες πως εισαι κουκλαρα μοντελαρα και να’σαι μια κακασχημη ζαοκασια! Και για τους/τις εξυπνες, ουσιαστικα καταλαβαινεις και την ηλικια καποιου/ας, βασει των μουσικων και τηλεοπτικων γουστων. Διοτι αν μια λεει στα info της πως ειναι 20 χρονων και ολον δημοσιευει βαρια λαϊκα, τι παει να πει!; Τ’αφηνω στη φαντασια σας! :-)

Δηλ, σας κανει να αισθανεστε υπεροχα οταν ειστε, μιλατε, αγγιζετε, ή φιλατε καποιον!
Οταν ειστε διπλα του, πρεπει να νιωθετε οτι θελετε να τον «φατε»! Δηλ, σας κανει να νιωθετε υπεροχα (‘made my day’, ‘God youre incredible’ ή οπως αλλιως θελετε πεστε το)!!! Οχι βεβαια μονο οταν κανουν ερωτα! Ποιος/α δεν ονειρευεται αυτο!;