Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Εκτοξεύστε την ερωτική του διάθεση

Σκεφτείτε το σεξ πριν το κάνετε. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση. Έτσι κάνετε μια καλή νοητική προθέρμανση πριν βρεθείτε με το σύντροφο σας.
Προτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κλεινουν ολα τα κινητα κι ακινητα!
1. Eρωτικές σκέψεις.
2. Σωματικά ερεθίσματα. Φροντίστε να διατηρείτε ζωντανή τη σχέση με τρυφερές εκδηλώσεις απέναντι στον σύντροφο σας, όπως για παράδειγμα να τον φιλάτε συχνά στο στόμα, να του κρατάτε το χέρι όταν περπατάτε μαζί, ή να τον αγκαλιάζετε όταν κάθεστε δίπλα του.

Το άγγιγμα, εκτός από έμπρακτη μορφή αγάπης και τρυφερότητας, ανεβάζει πολύ και την ερωτική διάθεση, καθώς εκκρίνεται η ωκυτοκίνη (ορμόνη του αγκαλιάσματος).
3. Ερωτικά ακούσματα. Ίσως δεν το υποψιάζεστε, όμως ο ερωτας των ονείρων σας μπορεί να είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα ακουστικά ερεθίσματα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στη ερωτική διάθεση των γυναικών απ’ό,τι των αντρών, που είναι περισσότερο οπτικοί τύποι.

Ένα σας τηλεφώνημα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας ή η έκφραση επιθυμίας για έρωτα από μέρους σας μπορεί να αφυπνίσει την κοιμισμένη από το στρες και τις υποχρεώσεις, σεξουαλική του διάθεση. Το καλοκαιρι η ερωτικη μας διαθεση αυξανεται κατακορυφα! Είναι πολύ πιθανό αυτό να συµβαίνει επειδή τα ρούχα που φοραμε είναι ελαφρότερα και άρα τα οπτικά ερεθίσµατα που υπενθυµίζουν την ανάγκη για σεξ, αυξάνονται. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στον σύντροφό σου να βλέπει συχνά το σώµα σου και ν'αφυπνίζεται η ερωτική του διάθεση.4. Μηνύματα με υπονοούμενα. Μην αφήνετε τη μέρα να κυλά, χωρίς να καλλιεργείτε την ερωτική επιθυμία του συντρόφου σας. Με το μέρος σας είναι και η τεχνολογία, αφού πλέον έχετε στη διάθεσή σας e-mail, facebook και SMS που πραγματικά μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον ερωτισμό σας ζωντανό, μιας και ενθαρρύνουν τον εγκέφαλο να ανταποκριθεί με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στα ερωτικά μηνύματα.



5. Oπτικά ερεθίσματα. Ένας λόγος που το καλοκαίρι αυξάνονται οι ερωτικές συνευρέσεις είναι
ότι το σώμα αντρών/γυναικών είναι περισσότερο εκτεθειμένο. Για την κοιμισμένη λίμπιντο μεταξύ άλλων, μπορεί να ευθύνεται και το γεγονός ότι το χειμώνα, το σώμα κρύβεται κάτω από βαριά ρούχα. Δίνοντας την ευκαιρία στον σύντροφο σας να βλέπει συχνά το σώμα σας, αφυπνίζεται η ερωτική του διάθεση. Εδω βεβαια, δεν εννοω μονο μαγιο και παραλια, αλλα και οι μινι φουστιτσες μπορει να κανουν θαυματα.
6. Προσεγμένη εμφάνιση. Πολύ σπουδαίο ρόλο επίσης φαίνεται ότι παίζει, ιδιαίτερα στην περίπτωση των γυναικών, το ζήτημα της εμφάνισης. Η πλειοψηφία των γυναικών παραδέχεται ότι νιώθει πιο ερωτικά απέναντι στο έτερον ήμισυ όταν έχει προσεγμένη εμφάνιση. Όσο καλύτερα νιώθoυν με τον εαυτό τους, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή κι η ερωτική τους διάθεση, ενώ ταυτόχρονα κεντρίζεται και το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου τους.

7. Mικρές αλλαγές. Οι μικρές αλλαγές στο πώς, πού και πότε θα κάνετε έρωτα με το σύντροφο σας, μπορεί να έχουν ανανεωτική δράση στη ερωτική σας ζωή. Όσο περισσότερο τροφοδοτείται ο εγκέφαλος με νέες παραστάσεις, τόσο αυξάνεται η διάθεση για έρωτα.
8. Aσφαλές σεξ. Ο φόβος για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή τη μετάδοση σεξουαλικά μεταδιδώμενων νοσημάτων (οι δύο βασικοτεροι κινδυνοι του σεξ), μπορεί να φορτώσει το μυαλό σας με αγχωτικές σκέψεις που σαμποτάρουν την ερωτική σας διάθεση. Η λύση είναι να παίρνετε υπεύθυνες προφυλάξεις με σωστες αντισυλληπτικες μεθοδους, οπως χαπακι+προφυλακτικο. Με αυτη την μεθοδο, καντε οσο σεξ θελετε. Ακομα και 4-5 φορες την μερα! Δεν υπαρχει ουτε 0.5% πιθανοτητα λαθους και ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης.

9. Συνθήκες χαλάρωσης. Το στρες της καθημερινότητας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ερωτική διάθεση και των δύο φύλων. Μια ατμόσφαιρα που σας +
προδιαθέτει να χαλαρώσετε όπως χαμηλός φωτισμός, αναμμένα κεριά, απαλή ερωτική μουσική και κυρίως η συνεύρεση σας σε ώρες που είστε απολύτως ήρεμες και χαλαρες διασφαλίζουν μια καλή ερωτική ζωή.

10. Συναισθηματική κάλυψη. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουν να εισπράττουν αγάπη και αποδοχή απ’το σύντροφο τους. Κι εμείς οι άντρες έχουμε την ίδια ανάγκη, πράγμα που συχνά διασφαλίζει μια πιο ποιοτική ερωτική σχέση. Όσο πιο καλυμμένες νιώθετε συναισθηματικά με τον σύντροφο που έχετε, τόσο καλύτερη αναμένεται κι η ερωτική σας ζωή. 



'Μονο Η Αγαπη ολα τα μπορει' λεει κι η κουκλιτσα η Νικολ: