Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Φράσεις αρεστές σ’όλους τους άνδρες (εκτός αν ο δικός σας είναι από άλλον πλανήτη):-)


Προτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κλεινουν ολα τα κινητα κι ακινητα!
1. «Είσαι μοναδικος, δύσκολα θα βρω άλλο σαν εσένα».
Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ότι ο δικός της, ειναι κι ο πρωτος γκομενος. Εισαι και πολυ γκομενος κουκλε μου και πολλες θα'θελαν...

2. "Κουκλε μου για μενα εισαι 1η προτεραιότητα"
Όταν θέτεις κι εσυ τις προεραιότητές σου, πρεπει επανω-επανω να βαζεις αυτον.

Αν καμια φορα σας πει κατι ασχημο, για να μην δωσετε συνεχεια στην ενταση της στιγμης, πεστε του με χιουμορ και με χαμογελο «και’γω σ’αγαπω πολυ κουκλε μου»!

'Μονο Η Αγαπη μας ολα τα μπορει' λεει κι η κουκλιτσα η Νικολ:
Τωρα, αν ο δικος σας ειναι κανενας μιζερος που δεν βλεπεται, τι να σας κανω; Ατυχησατε... Bad luck [δηλ ουσιαστικα μονες σας καταδικαστηκατε στη μιζερια, αλλα anyway]. Ας παμε παρακατω... Θα επιζησουμε κι εμεις τα μοντελακια!  Αν σας αρεσει να βαζει τις τελαντωτες για να φαινονται τα μπρατσα και στηθη του, συχνα να του λετε "ποσο σου πανε αυτες οι τελαντωτες! Εισαι και πολυ κουκλακι μ'αυτα τα τζηνακια". Και να του το δειχνετε εμπρακτως βεβαια... ξερετε! ;-)

Αν σας αρεσει πολυ η παρεϊτσα καποιου κι η φατσουλα του βεβαιως στο facebook, και δεν βαριεστε να ανταλλασετε σχολια ή μιλατε πλαγιως στο facebook με τις ωρες μαζι του, παρτε το αποφαση φιλες: "βρηκατε τ'αλλο σας μισο"! Τι σημασια εχει αν τον συναντησατε κατω σε cafe, σε club ή στο facebook; Κι αν ειστε λιγο εξυπνες -μονο λιο οη πολλα ;-)- απ'τα posts του στο facebook, θα μαθετε πολλα για τον πραγματικο του χαρακτηρα. Αυτο θα πει αριστη επικοινωνια και με κανει να νιωθω υπεροχα! Ολα τ'αλλα, σπιτια και λεφτα, δεν εχουν καμια σημασια! Γιατι ομως να μην εχει κι απ'αυτα; ;-)

Επειδη τον γνωρισατε στο facebook δηλ, σημαινει πως ειναι κακασχημο, μιζερο φτωχαδακι;  Ανθρωπος χωρις καθολου συντροφικοτητα και παρεες (φιλους και φιλες να μιλα), θα τρελαθει, δεν αντεχει να ζησει! Γι’αυτο και ολες οι φιλλιπινεζουες ή σριλανκεζουες μιλουν ολη μερα στα κινητα! Για αυτες ειναι 1 κυρια ψυχαγωγια. Βεβαιως, εδω δεν εννοω μονο σεξ!