Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μαζί του στις καλές αλλά και κακές στιγμές

Η σχέση με τον συντροφο σας γίνεται πολυ πιο δυνατή όταν μοιραζόσαστε χαρές, αλλά κυριως και λύπες ή στεναχωριες και μοιραζοσαστε μαζι του λεπτομερειες για ασημαντα γεγονοτα. Όλοι γνωρίζουμε πως η συμπαράσταση στον σύντροφο μας στις δύσκολες στιγμές της ζωής του, είναι απαραίτητη για την ενδυνάμωση της ερωτικής σας σχέσης μαζι του. Ειναι πολυ σημαντικοτατο σε μια του επιτυχια να του πειτε πολλα «μπραβο κουκλε μου. Παντα τετοια»! Γιατι αν δεν τον επιβραβευσετε εσεις, ποιός θα το κανει; Η γειτονισσα; :-) ^_^
Να τον επιβραβευσετε και μ’αλλους τροπους... καταλαβαινετε ;-) ;-)
Στις δύσκολες στιγμές το πιο σημαντικό πράγμα ειναι να επικοινωνείτε αψογα με το σύντροφό σας με τρόπο που να δείχνει ότι τον αγαπάτε, τον υπολογίζετε και τον επιδοκιμάζετε για την στηριξη που σας προσφερει.

Επιπλέον, πρέπει να αποδεχτούμε και να κατανοήσουμε το γεγονός ότι ούτε εσείς ούτε οι σύντροφοί σας είναι πάντα τέλειοι. Μαθαίνοντας να λυνούμε τα μικρότερα προβλήματα της σχέσης, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο ευκολα τις μεγαλύτερες προκλήσεις όταν αυτές εμφανίστουν.

Γιατι αν σε μια δυσκολη φαση της ζωης του, τον αφησετε μονο κι ερημο, ειναι βεβαιο πως θα πληγωθει πολυ και μαλλον θα σας κανει το ιδιο κι αυτος. Ενω καλυτερα, μολις σας διηγηθει τι του συνεβη στη δουλεια, παρτε τον μια τρυφεροτατη αγκαλιτσα και πειτε του: «ελα τωρα κουκλε μου, μην στεναχωριεσαι. Δεν ηρθε και το τελος του κοσμου αν εχασες μιαν προαγωγη. Οπως και να γινουν τα πραγματα, εγω θα’μαι διπλα σου»!  Εσυ να μην τα καταφερεις!;»



Αυτο θα πει κατανοηση και συμπαρασταση στις ασχημες στιγμες, που κανεις ανθρωπος δεν μπορει ν’αποτρεψει τελειως απ’τη ζωη του! Ειναι πολυ βασικο λοιπον να το ξερει αυτο!  Μην κολλάτε στα δυσάρεστα ή άσχημα γεγονότα!