Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Για απίστευτη χαλάρωση

Προτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κλεινουν ολα τα κινητα κι ακινητα!
Αν εσεις κι ο συντροφος, αρραβωνιαστικος, συζυγος, ή οπως θελετε πεστε τον ειστε πολυ ρομαντικοι ή συναισθηματικοι και σας αρεσουν οι εκπληξεις κι η απολυτη χαλαρωση, φροντιστε μεσα-μεσα (1 φορα τον μηνα περιπου)  ν’απομονωνεστε σ’ενα δωματιο ξενοδοχειου αλλης πολης ή εξοχικου για ν’απολαμβανετε τον ερωτα σας κι ολο το Σαββατοκυριακο να μην βγαινετε καθολου εξω σε φιλους, συγγενεις,

Εκει, θ’απολαμβανετε πολυν μουσικη, που μαλλον θα αρεσει και στους δυο... και τον ερωτα... που παλι «μαλλον θ’αρεσει και στους δυο». Ο ερωτας οταν νιωθετε τοσο χαλαρες, πώς να μην ειναι απογειωτικος!;



Τωρα, αν παντρευτηκατε καποιον παλιομοδιτη που δεν του αρεσει καθολου η μουσικη ή μονον ο Καζαντζιδης και οι λαϊκουρες ενω εσας σας τρελαινει η νεα ποπ μουσικη, λυπαμαι αλλα ατυχησατε. Bad luck! :-( Δεν χρειαζεται να βγειτε εξω σε ή με φιλους για να περασετε ομορφα, το δωματιο ενος ξενοδοχειου σε αλλη πολη μπορει καλλιστα να γινει το καταφυγιο ή νησι σας!

Βεβαιως, δεν ειναι κι εγκλημα να θελετε να πατε κι οταν νιωθετε εξουθενωμενες, για να ξεκουραστειτε λιγο κι αναζωογονηθειτε, ή αλλιως να γεμισουν οι μπαταριες σας!

Αν δεν μπορειτε χωρις τα μωρακια σας, παρτε τα κι αυτα! :-) Δεν προκειται να σας χαλουν τη διαθεση, αν καθε πρωι βλεπετε το χαμογελακι τους! :-) ... και λιγα κλαματακια το βραδακι, δεν ειναι και κανενα μεγαλο εγκλημα!
Απο την οπτικη γωνια που το βλεπει καθενας. Αλλους τους κουραζει ή εκνευριζει αφανταστα. Εμενα παντως μου φτιαχνουν τη διαθεση οι φωνουλες των μωρων.

Προσφέρετε καθημερινά στον πρωταγωνιστή/ια της ζωής σας
ενα χαλαρωτικό μασάζ! Όχι φυσικά για να ξεπιαστεί, αλλά γιατί έτσι θα έχει τη ευκαιρία να απολαύσει το απαλό σας άγγιγμα και να δεθεί πολυ περισσότερο μαζί σας.


Αν καμια φορα σας πει κατι ασχημο ο συντροφος σας, για να μην δωσετε συνεχεια στην ενταση της στιγμης, πεστε του με χιουμορ και με χαμογελο: «και’γω σ’αγαπω πολυ κουκλε μου»! 
Για να την οδηγήσεις στον οργασμό, πρέπει να απενεργοποιήσεις τελείως το τμήμα του εγκεφάλου της, που συνδέεται με το άγχος, το συναίσθημα και την αγωνία».


Και να μην ξεχασουμε τον πιο βασικο κανονα: Πρωτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ τα κινητα κι ακινητα (τηλ)!
Και να μην ξεχασουμε τον πιο βασικο κανονα: Πρωτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ τα κινητα κι ακινητα (τηλ)!
cafe ή club!