Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Όχι στο προγραμματισμένο σεξ

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και τίποτα πιο αποτελεσματικό αν θες να σκοτώσεις τη λίμπιντό σου ή να καταστρέψεις τη σχέση σου από το να κάνεις προγραμματισμένο sex (οπωσδηποτε το βραδυ στο κρεβατι). Τι εννοώ μ’ αυτό; Ότι θέλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με όλες τις υποχρεώσεις σου (ακόμα και να τελειώσει το πλυντήριο), για να μπεις στη διαδικασία να έρθεις σε επαφή με τον σύντροφό σου.




Ποτε διεισδυση (penetration),  εαν δεν εχει υγραθει η κοπελα!


Καταρχήν, φτάνοντας πια στο κρεβάτι είστε κι οι δυο τόσο εξουθενωμένοι που ακόμα και να μαζέψετε το κουφάρι σας και να ανασκουμπωθείτε για ερωτα, είναι σαν να κάνετε αγγαρεία. Το να φιλήσετε όμως το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια που μαστορεύει ή να σας φιλήσει εκείνος τη στιγμή που σιδερώνετε, θα μπορούσε αργότερα να εξελιχθεί σε μία πολυ ομορφη ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη. Μπορεί μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση να ξαναερωτευτούμε τον σύντροφο μας; Η απάντηση είναι θετική. Γιατί ερωτεύομαι σημαίνει επενδύω libido σε κάποιο άλλο άτομο. Όποτε κανείς δεν μας απαγορεύει να επενδύσουμε ξανά και ξανά στο ίδιο άτομο. Πάντα θα υπάρχουν στοιχεία σε κάθε άνθρωπο που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν και τα ανακαλύπτουμε αργότερα.

Αν δεν παραδοθείτε ολοκληρωτικά στην έξαψη εκείνης της στιγμής επειδή φοβηθήκατε μήπως τον κάψετε με το σίδερο ή οτιδήποτε άλλο, τότε μάλλον το παιχνίδι είναι χαμένο από χέρι.
Παρ’ όλα αυτά ορισμένες φορές θα ήταν καλό να υπακούαμε στις ορμές και στον αυθορμητισμό της στιγμής. Γυρνώντας, για παράδειγμα από τη δουλειά, κάντε ένα αναζωογονητικό ντουσακι μαζί με το σύντροφό σας πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αισθησιακό από το να προσθέτει κανείς στην καθημερινότητά του μικρές, αλλά πικάντικες λεπτομέρειες.
Και να μην ξεχασουμε τον πιο βασικο κανονα: Πρωτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ τα κινητα κι ακινητα (τηλ)!