Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τα καλύτερα ερωτικά προκαταρκτικά

Προτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κλεινουν ολα τα κινητα κι ακινητα!
Ένα χορταστικό παιχνίδι προκαταρκτικών εγγυάται την απόλαυση και ανοίγει το δρόμο για τον πολλαπλό οργασμό, που δεν συνάντησες μέχρι σήμερα ούτε τον ένα και μοναδικό. Φυσικά, στα προκαταρκτικά συγκαταλέγονται όλα όσα μπορείς να κάνεις χωρίς να απαιτούν διείσδυση, από ένα γαλικό γλωσσόφιλο, μερικά χαδάκια οπουδήποτε, μέχρι τον στοματικό έρωτα... Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών όλες οι αισθήσεις βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση (αφή, οσμή, όραση) το μυαλό παίρνει το κατάλληλο μήνυμα και ο κόλπος υγραίνεται.


Γιατί δεν προτιμούν τα προκαταρκτικά τα αγόρια: οι ειδικοί δίνουν δυο εξηγήσεις για το προσπέρασμα των προκαταρκτικών από τους άντρες:
     Πρώτα πρώτα, κάποιοι άντρες νομίζουν πως επειδή είναι τα απόλυτα αρσενικά, προχωρούν κατευθείαν στη διείσδυση γιατί πιστεύουν πως τα προκαταρκτικά θα φανέρωναν μια ευαίσθητη πτυχή του εαυτού τους.

Έπειτα, τα αρσενικά τείνουν να έχουν ένα πιο γρήγορο κύκλο επιθυμίας και διέγερσης. Δηλαδή οι άντρες περνούν γρηγορότερα από τον ερεθισμό στη στύση και στον οργασμό, τη στιγμή που μια γυναίκα πρέπει απαραίτητα να λιπανθεί για να έρθει σε οργασμό. Χωρίς να υγρανθεί μια κοπελα, δεν έχει οργασμό, όσο κι αν το προσποιείται, ενώ οι άντρες... Το χυσιματάκι τους οπωσδήποτε θα το’χουν.
Τα μυστικά των προκαταρκτικών:
  • Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις ανησυχίες και τα άγχη της καθημερινότητας, και οι δύο. Ειδικά εσείς οι γυναίκες φίλες μου, όχι αν σας στεναχώρεσε κάτι που έγινε στη δουλειά, να είστε μουτρωμένες κι αρνητικές με το σύζυγο σας. Ο,τι έγινε στη δουλειά, άστε το στη δουλειά να ξεχαστεί.
  • Το Κάμα Σούτρα (συνολο ερωτικων στασεων) μπορεί να σου δώσει πολλές ιδέες για προκαταρκτικά, που ούτε είχες καν φανταστεί.
  • Κάποια από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα προκαταρκτικά είναι ο στοματικός έρωτας (και από τους δύο συντρόφους ταυτόχρονα=69 ή μη), καθώς και το «βάλε και τα χεράκια σου στο παιχνίδι για να κάνεις θαύματα».
  • Τα έξι σημαντικότερα ερωτικα προκαταρκτικα είναι:


1. Φιλάκια.
Πριν μπείτε στο βασικό πιάτο των ερωτικών προκαταρκτικών φίλοι/ες, πρέπει απαραιτήτως για 15-20 λεπτα να σας προετοιμάσει να υγραθείτε με φιλάκια ή χαδάκια στα χείλη ή στο στήθος, ή χαϊδεύοντας σας πίσω από τα αφτιά στους λοβους.

2. Πρωτοβουλία για ερωτική συνεύρεση
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διαφορετικό θα γίνει το κλίμα υπέρ σας, αν μία φορά πάρεις εσύ η ιδια (η γυναίκα) την πρωτοβουλία της ερωτικής συνεύρεσης αλλά και των προκαταρκτικών που θα προηγηθούν αυτής.
Οι περισσότερες γυναίκες είτε εκ φύσεως είτε επειδή ντρέπονται, αφήνουν την πρωτοβουλιά για ερωτική συνεύρεση στον καλό τους. Και μερικές όχι μόνο την πρωτοβουλιά, αλλά και ολόκληρη την ερωτική διαδικασία. Μπορεί να απορείς αλλά υπάρχουν ακόμα γυναίκες που διαμαρτύρονται πως δεν έρχονται σε οργασμό, τη στιγμή που δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να τον πετύχουν. Σταμάτα να έχεις αυτή την παθητική στάση στην ερωτική σου ζωή, αν θες να δεις λίγα «αστράκια» και να ζησεις μιαν πολυ ευτυχισμενη ζωη!

3. Ερωτικό μασάζ
Το ερωτικό μασάζ δεν είναι μόνο ένας τρόπος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Πατώντας τα σωστά κουμπιά (γύρω από την περιοχή των γεννητικών οργάνων, κοντά στις ρώγες, στα αυτιά, στο λαιμό, αλλά και σε όλες τις άλλες δευτερεύουσες ερωτογενείς ζώνες), μπορεί να μετατραπεί σε άριστο προκαταρκτικό.
4. Πριν φτάσετε σπίτι
Μια καλή τακτική για να του ανοίξεις την όρεξη, είναι να κάνεις λίγα αθώα ερωτικά ανοίγματα σε δημόσιο χώρο πριν φτάσετε σπίτι. Λίγα τυχαία ερωτικά αγγίγματα, χαδάκια ή λίγα ελαφρά γαλλικά φιλάκια, είναι αρκετά για να βάλουν φωτιά στην επιθυμία του για εσένα. Άσε που κι εσύ θα νιώσεις περισσότερο σέξι από ποτέ, καταρρίπτοντας τους φόβους και τις αναστολές που είχεις.
Δεν έχει σημασία πώς βλέπουν οι άλλοι τη ζωή σου. Η προσωπική σου ευτυχία κρίνεται από το πώς πραγματικα νιώθεις εσύ κάθε μέρα.
Και να μην ξεχασουμε τον πιο βασικο κανονα: Πρωτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ τα κινητα κι ακινητα (τηλ)!


5. στην τηλεόραση
Οταν κάθεστε μαζι το βράδυ στην τηλεόραση, δεν χρειαζεται να κάθεστε στην απέναντι πολυθρόνα σαν ξένοι, που απλά συγκατοικούν. Αν είναι δυνατό καθίστε όσο πιο κοντά γίνεται. Αστειευτείτε μαζί, αγκαλιαστείτε και κάντε λίγη προθέρμανση για το τι πρόκειται να συμβεί το βράδυ όταν ξαπλώσετε στο κρεβάτι για να ξεκουραστείτε, όχι κοιμηθείτε. Είναι γι’αυτό που όλοι ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό δυο συντρόφοι να έχουν παρόμοια μουσικά γούστα και να τους αρέσουν περιπου τα ίδια προγράμματα στην τηλεόραση. Διότι αν στον ένα αρέσουν τα θλίλερ και οι δραματικές σειρές, ενώ στον άλλο μόνο οι κωμωδίες, σιγά-σιγά θ’αποξενωθούν (χωρίς απαραιτήτως να το επιδιώκουν). Και στο τέλος θα πουν «ασυμφωνία χαρακτήρων»!

6. Οταν ξαπλώνετε με το σύντροφο σας
Οταν ξαπλώνετε με το σύντροφο σας, βράδυ ή μεσημέρι, να ειστε αγκαλιά στην αρχή για να του δείξετε ότι τν ποθείτε πολύ.
Και να μην ξεχνιομαστε, αν θέλετε να δειτε πολλές φορές αστράκια ή περισσότερες από μίαν να βρεθείτε στους 7 ουρανούς (πολλαπλους οργασμους), πρέπει να σας ερεθίζει ταυτοχρόνως περισσότερα από ένα ερωτικά σημεία!
Και μην ξεχνατε φιλες, οτι τα ελαφρα φιλακια στο στομα προς τον συντροφο σας δεν απαγορευονται μπροστα σε μικρα παιδακια.

'Μονο Η Αγαπη' λεει κι η κουκλιτσα ηΝικολ:
Για να ζουμε πραγματικα ευτυχισμενοι, δεν αρκουν μονο τα πολλα λεφτα και η καλοπεραση. Πρεπει να'χουμε και διπλα μας ανθρωπους που αγαπαμε, δηλ θαυμαζουμε, εκτιμουμε και σεβομαστε.
Πρεπει φιλες μου να’χετε ορθανοικτα τα ματια σας και να επωφελειστε οταν η τυχη ειναι μαζι σας, γιατι οσο κι αν το θελετε, δεν προκειται να σας δινονται παντοτε ευκαιριες. 

Οι γυναίκες δεν πρεπει να ζουν στη σκοτεινή πλευρά του «δρόµου του έρωτα» αλλά στην ηλιόλουστη, όπου η χαρά της ζωής είναι πιο έντονη και πιο συναρπαστική! :-)