Ακούστε την αγαπηµένη σας µουσική όπου κι αν βρίσκεστε και για όσο µπορείτε περισσοτερο, γιατί µπορεί να σας ανεβάσει τη διάθεση τόσο όσο ένα γευστικό γλυκό ή ακόµη και ένα ψυχοτρόπο φάρµακο.
Έχετε νιώσει ποτέ πραγµατική ευφορία τη στιγµή που ακούτε ένα πολύ ωραίο µουσικό κοµµάτι; Καθόλου τυχαίο...
Μάλιστα η µουσική φαίνεται πως δηµιουργεί µιαν αίσθηση ανταµοιβής την οποία θέλουµε να νιώθουµε συνεχώς, καθώς η ντοπαµίνη εκκρίνεται αλυσιδωτά στον εγκέφαλο μας, όσο εξελίσσεται η αγαπηµένη µας µελωδία.
H επιρροή της µουσικής είναι τόσο µεγάλη που δικαιολογηµένα χρησιµοποιείται σε ιεροτελεστίες, διαφηµιστικές καµπάνιες αλλά και στον κινηµατογράφο.
Ομως να μην ξεχναμε και την σημασια του EQ [οχι IQ :-)] (σεξουαλικη εξυπναδα=να καταλαβαινεις πως νιωθει ο/η συντροφος σου ανα πασα στιγμη).
Αν ο ενας συντροφος εχει EQ 50-60 –εγω 60- και θελει ερωτα 3-4 φορες την μερα ενω ο αλλος γυρω στο 10 και 1 φορα τον μηνα ειναι υπεραρκετη, καπου θα ψυχραθουν κι απογοητευτουν. Γιατι ποσες φορες να σου πει «σημερα ποναω το κεφαλι μου και δεν θελω»!
Ακριβως επειδη πονας το κεφαλι σου, το καλυτερο παυσιπονο ειναι ο ερωτας και οι ενδορφινες που οταν εκραγουν μεσα σου, θα κανουν θαυματα! Και στο τελος θα κανουν ολοι τη διαγνωση του δ... «ασυμφωνια χαρακτηρων»! :-) :-)
Ας μην κοροϊδευομαστε φιλες: Στην ουσια ηταν, «λαθος κριτηρια επιλογης συντροφου για γαμο»!
Κοπελες που τους αρεσει πολυ το σωμα τους κι εχουν «αδυναμια στον ερωτα», πρεπει πρωτα απ’ολα να ελεγξουν αν ποθουν ερωτικα αυτον που σκεφτονται να παντρευτουν. Γιατι μετα οταν θα’ρθουν και 1-2 μωρακια κι αρχισουν τα "ουα-ουα", θα δυσκολεψουν περισσοτερο τα πραγματα.
Ειναι απλα τα πραγματα φιλες μου: Προτου παντρευτειτε καποιον, δειτε αν:
· εχετε περιπου τα ιδια μουσικα γουστα
· Εχετε περιπου την ιδια αιθηση του χιουμορ [σας αρεσουν τ’αστεια του και σ’αυτον αρεσει ο τροπος σκεψης σας] «ποσο χαριτωμενα τα λες κουκλα μου!»
Εχετε περιπου την ιδια αποψη για τον ερωτα! Διοτι αν αυτος θελει 3-4 φορες την μερα και για εσας 1 φορα τον μηνα ειναι υπεραρκετη, καπου καποτε θα’χετε προβλημα!
Αν τα βρισκετε σ’αυτους τους τομεις και ζειτε πολυ χαρουμενη κι ευτυχισμενη στο πλευρο του, μετα οταν θα κανετε και 2-3 μωρακια θα δυναμωσει ακομη περισσοτερο η αγαπη και το δεσιμο σας.
Τα μωρακια δυναμωνουν τους γερους γαμους και συνθλιβουν τους αδυνατους! Αν θελετε ψαξτε το αυτο οσο θελετε!
Αν τα βρισκετε σ’αυτους τους τομεις και ζειτε πολυ χαρουμενη κι ευτυχισμενη στο πλευρο του, μετα οταν θα κανετε και 2-3 μωρακια θα δυναμωσει ακομη περισσοτερο η αγαπη και το δεσιμο σας.
Τα μωρακια δυναμωνουν τους γερους γαμους και συνθλιβουν τους αδυνατους! Αν θελετε ψαξτε το αυτο οσο θελετε!
Αγάπη χωρίς εμπιστοσύνη, δεν γίνεται! Όπως κι αν το κάνουμε όταν αγαπάς κάποιον/α, σημαίνει ότι του/της έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη!
Κι όλοι/ες που λένε «μα του’χα εμπιστοσύνη, αλλά με πρόδωσε το κτήνος» ή «ολοι οι αντρες το ιδιο κτηνη ειναι», κάπου κάτι κρύβουν! Μωρα που μεγαλωνουν σε κλιμα οπου οι γονεις του βριζοντα ισυνεχως, πως θα μεγαλωσουν με σωστα προτυπα; Ενω αν βλεπουν συνεχως τους γονεις τους με τα «σε παρακαλω αγαπη μου...» και «μπορω να εχω...», θα μαθουν κι αυτα να τα λενε. Αν καθε βραδυ βλεπουν τους γονεις τους να πλενουν τα δοντια τους προτου ξαπλωσουν, πως δεν θα τα πλενουν κι αυτα; Κι αν δεν καπνιζουν βεβαια, γιατι να καπνιζουν τα παιδια τους;
Οι περισσότερες απ’τις υπογονιμότητες –όλες θα’λεγα εγώ, ουσιαστικά για κάποιον λόγο πάσχουν από Ασεξουαλικότητα. Διότι πώς θα’ρθει το μωράκι αν το κάνετε 1 φορά τον μηνα; Ο πελαργός δεν βρισκει ανοιχτη την πόρτα και φεύγει. ;-) 1α-1α το σπέρμα του άντρα θ’αδυνατίσει πολύ-πολύ! Κι άντε μετά με εξωσωματικες, τεχνητές γονιμοποιήσεις, σπερματεκχύνσεις κ.α, να βρουν τον λόγο που δεν έρχεται το μωράκι!
Όταν οι γυναίκες απατούν τον σύντροφο τους ουσιαστικά φταίει ο άντρας που παραμέλησε τη σύντροφο του ή επαναπαυτηκε, χωρις ν'ανανεωνει τη σχεση του. Και καλά να του κάνει, αν με ρωτάτε εμένα!
Γιατι, ποσους ειδατε να κρατουν χερακι-χερακι, οταν περπατανε με τη γυναικα τους; ‘Η ποσες φορες παρακολουθουν τηλεοραση αγκαλιτσα με την γυναικα τους και εχοντας τα μωρα τους να τους βλεπουν αγαπημενους και να παιρνουν παραδειγματα. Προσεξατε κατι αλλο που συμβαινει; Οι στιχοι των τραγουδιων που μας αρεσουν πολυ μια περιοδο, ουσιαστικα αποτυπωνουν την ψυχολογικη μας κατασταση τη δεδομενη στιγμη. Κι ας λεμε σ'ολους παντοτε πως ειμαστε 1 χαρα.
Εδω ν’αναφερω και αυτους που βρηκαν την λυση στο προβλημα οτι τους αρεσουν διαφορετικα προγραμματα στην τηλεοραση. Δηθεν, αγορασαν ξεχωριστη τηλεοραση για να παρακολοθουν ο,τι προτιμουν αυτες και λυθηκε το προβλημα.
Αυτος την μαππα με τους φιλους του, κι εσεις καμιαν σαπουνοπερα με καμιαν φιλη. Αν ομως γινεται αυτο για πολυν καιρο, δεν νομιζετε οτι θ’αποξενωθειτε και στο τελος θα λευκανει τελειως ο γαμος σας;
Επισης ποσες φορες τους ειδατε να τρωνε ολοι μαζι στο τραπεζι; Και μετα ολοι θα διαγνωσουν «ασυμφωνια χαρακτηρων»! Εγω θα την ελεγα: «ασυμφωνια μουσικων και τηλεοπτικων γουστων», που για μενα ειναι το πρωτο που πρεπει να δουν αν σκεφτονται να παντρευτουν καποιον/α! Διοτι μετα, αν παρακολουθουν ξεχωριστα τηλεοραση κι ακουουν ξεχωριστα μουσικη, γιατι αυτου του αρεσει ο Καζαντζιδης κι ο Μητροπανος, καπου θ’αποξενωθουν και συντομα θα χωρισουν λογω «ασυμφωνιας χαρακτηρων»! :-)
Εγω προσωπικα, μεσα του ’11 τα χαλασα τελειως με την τηλεοραση, καθως προτιμω ολη μερα να βρισκομαι στον υπολογιστη και το facebook, να μιλω με το κοριτσακι μου!
Αυτα πρεπει να ελεγξουν αν εχουν παρομοια κι οχι ποσα εχουν στους λογαριασμους τους! Εν μερει κι αυτο βεβαια, γιατι αν μια τον θελει του γραφειου και του σπιτιου, πως θα τα βρει μ’εναν λαστιχαρη ή κτίστη;
Αν σας αρεσει η παρεϊτσα μαζι του/ης, και δεν βαριεστε να μιλατε μαζι με τις ωρες, τοτε ταιριαζετε και ειναι κριμα να χαθειτε. Ισως γι’αυτο πιαστηκε τοσο πολυ το facebook. Σ’αυτο θα δεις και την συνεπεια και την φαντασια του/της.
Αν καθε φορα που βλεπεις μιαν φωτο της καλης σου της λες «ποσον ομορφη εισαι» ή «wow, ποσο σου πανε αυτα που εβαλες σημερα»!, σημαινει πως θα της το λες και μετα που θα παντρευτειτε. Μεσα στην παρεϊτσα του facebook δεν μπορεις να κρυψεις αν εισαι νευρικος ή χασιηκλης! Αν σου αρεσει πολυ η μουσική ή οι ecards, μην μου πεις πως δεν θα συγκινηθεις αν ο καλος σου σε θυμηθει στα γενεθλια ή τη γιορτη σου και σου στειλει μιαν ecard. Δλδ ουσιαστικα το facebook ειναι ιδανικο για να δουμε τα γουστα και την συνεπεια του αλλου.
Μεσα απ’το facebook ομως μπορουμε να κανουμε παρεϊτσα και να δουμε τις αντιδρασεις του οταν συμβει κατι κακο ή ατυχες. Εκει θα δουμε τον πραγματικο χαρακτηρα του/της κι οχι στο ανουσιο private chat ή msging! Εκει θα σας αποδειξει την συνεπεια του κι αν ειναι ετοιμος για θυσιες για σας. Βεβαιως ας μη ξεχναμε και τη φωτο που δινει την πρωτην εντυπωση!
Στο facebook θα δουμε κι αν ειναι ετοιμος να θυσιασει το ποδοσφαιρο για να μιλα μαζι σας στο facebook. Αν καθε Σαββατοκυριακο τρεχει στο γηπεδο με φιλους για να μην χασει εναν αγωνα, μην μου πειτε φιλες οτι οταν παντρευτει θ’αλλαξει, γιατι θα γελασω. :-) Lol Γιατι αν τωρα δεν κανει τετοια θυσια για να μιλα μαζι σας, οχι μετα οταν παντρευτειτε να'χετε απαιτησεις!
Οποιοδήποτε είδος μουσικής κι αν ακούμε, φαίνεται πως παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μας, και μάλιστα συσχετίζεται με την έκφραση των πιο θετικών μας συναισθημάτων. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια νέα σουηδική μελέτη με τη συμμετοχή 32 φοιτητών 20 έως 31 ετών, των οποίων τα συναισθήματα «ανιχνεύτηκαν» κατά τη διάρκεια μιας ημέρας με τη βοήθεια ενός κομπιούτερ χειρός. Το κομπιούτερ ήταν προγραμματισμένο να παράγει σε επτά άτακτα διαστήματα ένα ηχητικό σήμα στου οποίου το άκουσμα οι φοιτητές έπρεπε να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο.
Στο 37% των περιπτώσεων το σήμα συνέπεσε με τη στιγμή που ο συμμετέχων άκουγε μουσική. Στο 64% αυτών των περιπτώσεων οι φοιτητές ανέφεραν συναισθήματα ευφορίας, αγαλλίασης ή νοσταλγίας. Αντιθέτως, συναισθήματα θυμού, άγχους και αδιαφορίας αναφέρθηκαν τις περισσότερες φορές όταν ο ηχητικός τόνος δεν συνέπιπτε με μουσικό άκουσμα. Στη μελέτη συνυπολογίστηκαν και άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το συναίσθημα, όπως η προσωπικότητα των συμμετεχόντων ή η περίσταση στην οποία βρίσκονταν τη δεδομένη στιγμή. Ο ενθουσιασμός, η ευχαρίστηση και ο θυμός ήταν πιο πιθανόν να καταγραφούν σε κοινωνικές παρά σε μοναχικές στιγμές ενώ η νοσταλγία, η μελαγχολία και η ηρεμία κυρίως όταν οι συμμετέχοντες ήταν μόνοι.
Κι αν φορατε φακους επαφης φιλες, νομιζω σας ενδιαφερει το παρακατω: Το μακιγιάζ ματιών γίνεται αφού έχετε φορέσει πρώτα τους φακούς επαφής. Το ντεμακιγιάζ γίνεται αφού πρώτα βγάλετε τους φακούς επαφής. Διοτι «χαστουκι» ή «τωρα σε σπαζω στο ξυλο» φατσουλα, δεν νομιζω να βγει ποτε! :-) Lol
Κι ειδικα αν εσεις φιλες μου εχετε μεγαλη αδυναμια στη μουσικη και χαλαρωνετε απιστευτα οταν ακουτε μουσικη, το κριτηριο «μουσικα γουστα» πρεπει να τεθει πανω απ’ολα για το αν πρεπει να παντρευτειτε καποιον.