Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Γιατί αδυνατούν οι γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό;

Μία στις τέσσερις γυναίκες αδυνατεί να βιώσει την απόλυτη ικανοποίηση στον έρωτα. Τι κρύβεται τελικά πίσω από τον οργασµό και τι εµποδίζει πολλές να φτάσουν ως εκεί;
Καλή ψυχολογία για καλό σεξ

Η κορύφωση έχει άµεση εξάρτηση µε την αυτοπεποίθηση και τη συναισθηµατική µας ωριµότητα. Εµπόδιο λοιπόν στην επίτευξη της κορύφωσης, µπορεί να στέκεται η χαµηλή αυτοπεποίθηση, η αρνητική εικόνα που έχει µια γυναίκα για το σώµα της, η έλλειψη επικοινωνίας ή η µη αποδοχή του σώματος της από τον συντρόφο της, ο φόβος να µοιραστεί τις ερωτικές της επιθυµίες, οι θρησκευτικές αντιλήψεις και οι ηθικές αναστολές που µπορεί να προκαλέσουν ενοχή γύρω από τη σεξουαλικότητά της.
Επίσης το άγχος για την επίτευξη του οργασµού αλλά και το καθηµερινό στρες, επηρεάζουν όχι µόνο την κορύφωση αλλά και τη γενικότερη επιθυµία για σεξ.  Δηλ ουσιαστικα ολα τα λεφτα ειναι το περιβαλλον που ζει μια γυναικα (συντροφος και κολλητοι και καλοι φιλοι). Αν μια γυναικα ζει συνεχως με καποιον που την βριζει και προσβαλλει, πως ειναι δυνατον να ελπιζει πως καποτε θα δει αστρακια πανω απ’το κρεβατι της; Μετα αυτος πολυ ευκολα θα την δερνει μπροστα στους κοινους τους φιλους και τα μωρα τους! Ενας που ξεχναει να ευχηθει στη συζυγο του στα γενεθλια της επειδη ειχε πολλη δουλεια και ποτε δεν της λεει ενα γλυκο λογο –εστω κι αν εχει τα παχακια της, πως ειναι δυνατο να την κρατησει κοντα του;




Ειμαι απ’αυτους που λενε: οταν θα γεννησει η κουκλα τους, πρεπει οπωσδηποτε να βρισκονται στο μαιευτηριο να κρατουν το χερακι της.
Διαφωνω με αυτους που δεν πηγαν στον τοκετο επειδη ειχαν πολλες δουλειες ή ελειπαν στο εξωτερικο! Ξερετε, ειναι πολυ σημαντικοτατο για την ψυχολογια της, στη γεννα να’χει διπλα της τον δημιουργο αυτου του θαυματος –του μωρου. Απο εκει θα φανει αν θα στηριζει τη γυναικα του σε δυσκολες στιγμες!  Οταν ειναι αρρωστη στο νοσοκομειο ή στο σπιτι, πρεπει οπωσδηποτε να’μαστε συνεχως διπλα της. Ετσι θα της δειξουμε οτι σε δυσκολες στιγμες θα’μαστε κοντα της. Αν οταν ειναι αρρωστη ολη μερα ξαπλωμενη στο σπιτι, εμεις τρεχουμε στα γηπεδα ή βρισκουμε την ευκαιρια να «δουμε» αλλες γκομενιτσες, πως την αγαπαμε!;

Βρείτε το σηµείο-κλειδί
Κάποιες γυναίκες έρχονται σε οργασµό µόνο µε τον απ’ευθείας ερεθισµό της κλειτορίδας τους (άμεσα την κλειτορίδα), ενώ άλλες µε τον ερεθισµό του κόλπου (έμμεσα την κλειτορίδα). Όπως και να ’χει, το διάσηµο σηµείο G υπόσχεται έντονους οργασµούς και βρισκεται περιπου 1-2 ιντζες μεσα-επανω. Ο οργασµός, είτε είναι κολπικός είτε κλειτοριδικός (άμεσα είτε έμμεσα την κλειτορίδα), πάντα συνοδεύεται από συσπάσεις των µυών του κόλπου και έντονα αισθήματα χαράς κι ικανοποίησης (ολοκληρωσης).
Τωρα εγω ενας αντρας θα περιγραψω τον γυναικειο οργασμο!; :-) Αλλες βλεπουν αστρακια, αλλες χανουν τις αισθησεις τους, αλλες ξεχνουν τ'ονομα τους, αλλες «God I feel so nice!». Παντως ειναι ενα υπεροχο συναισθημα που τις ολοκληρωνει ολες και πολλες θελουν να σταματησει το ρολοϊ... να μεινουν εκει πανω στους 7 ερωτικους ουρανους! 

Ολα ομως εξαρτωνται απ’την τεχνικη του συντροφου. Αν ειναι κανενα νεαρο παιδαρελη που δεν εχει ιδεα απο προκαταρτικα και βλεπει μονο πως θα ικανοποιηθει αυτος, ουτε καν θα σας ανεβασει στους 7 ερωτικους ουρανους και μην εχετε παραπονο.



Όταν το σεξ πονάει

Η επώδυνη σεξουαλική επαφή ή αλλιώς δυσπαρευνία (όχι δυσμηνόρροια), στέκεται εµπόδιο στην επίτευξη του οργασµού. Αυτή µπορεί να οφείλεται σε κάποια φλεγµονή, όπως κολπίτιδα, µυκητίαση, χλαμμύδια, τραχηλίτιδα, ενδοµητρίωση ή ακόµα και έρπητα των γεννητικών οργάνων.
Μάθετε ότι…
• Πολλές γυναίκες θεωρούν πως δεν έχουν οργασµό σε κάθε επαφή επειδή είναι ανοργασμικές. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι για να είναι ανοργασμική μια γυναίκα, πρέπει να ερεθιστεί για τα λεπτά που θέλει αυτή στα σημεία που επιθυμεί αυτή... και φυσικά αν μ’όλους τους συντρόφους έχει πρόβλημα οργασμού –όχι δηλ αν ξέρει ότι αν βρεθεί με τον τάδε θα την απογειώσει, ενώ ο άντρας της την ρίχνει ψυχολογικώς και γι αυτό δεν θέλει σεξ μαζί του!

Κάθε γυναίκα χρειάζεται τον χρόνο των ερωτικών προκαρκτικών της, αν και όλες ανεξαιρέτως χρειάζονται  15-20 λεπτά προετοιμασίας για ν’αφυπνιστούν ερωτικά ('να φτιαχτουν' που λεμε). 

Τυχόν σεξουαλικά προβλήµατα του άντρα, όπως αδυναµία στύσης ή πρόωρη εκσπερµάτωση, µπορούν να προκαλέσουν προβλήµατα οργασµού στη γυναίκα.
Για να φτάσει µια γυναίκα σε οργασµό απαιτείται απόλυτη χαλάρωση του σώµατος και του µυαλού, γι’ αυτό και η καλή ψυχολογία αποδεικνύεται ο καλύτερος σύµµαχος στην επίτευξη του πολυπόθητου οργασμού!