Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Καλός εραστής

Οπως πολυ ορθα λεει η Νικολ {'Μονο Η Αγαπη ολα τα μπορει'}:-)


Προτου αρχισουν τα ερωτικα παιχνιδακια, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κλεινουν ολα τα κινητα κι ακινητα!
Καλος εραστης ειν' αυτος που εχει το χαρισμα ν'ανακαλυπτει τα ερωτογενη σημεια της συντροφου του (τα κουμπια της -καθε γυναικα σιγουρα εχει διαφορετικα) -και να μην τα ξεχναει. Ο απαιτουμενος χρονος προκαταρτικων (foreplay), διαφερει κατα πολυ απο γυναικα σε γυναικα. Καθε γυναικα εχει τα κουμπια της! Παντως ολες ανεξαιρετως χρειαζονται τουλαχιστο 20-25 λεπτα για ν'αφυπνιστουν ερωτικα. Εδω την πατανε αρκετοι που νομιζουν οτι επειδη 1 ερωτικο κολπακι αρεσε στην πρωην, δεν γινεται θ’αρεσει και στην νυν.

Κανεις ανθρωπος (γυν/αντρ), μπορει να ζησει χωρις ν'αγαπησει κι αγαπηθει! Ζωη χωρις ερωτα -οχι σεξ απαραιτητως, δεν εχει χρωμα και δεν ολοκληρωνει μια γυναικα/αντρα. Ο ερωτας ειν’ αυτος που δινει νοημα και χρωμα στη ζωη μας. Ας μη γελιομαστε φιλες. Δεν ειμαστε μωρα. Οσες δεν χαιρονται τον ερωτα (με τις οξυτοκινες, ωκυτοκινες, οιστρογονα κ.α ορμονες του ερωτα να ρεουν αφθονα στο αιμα τους), με μαθηματικη ακριβεια, αργα ή γρηγορα, θα παθουν καταθλιψη ή ανορεξια. Ο τροπος που επιλεγω τους φιλους που θα βαλω στην Ιντερνετικη παρεα μου ειναι καπως αυστηρος.
Εξαλλου, να μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ο αριθμος των φιλων που εχεις στο facebook που εχει σημασια, αλλα η ποιοτητα των σχεσεων σου μαζι τους.
Γι’αυτο αν απο χομπι προσθετετε φιλους στο facebook, μην περιμενετε να σας δεκτω. Ομως, δεν νομιζετε πως ειναι και λιγο ανασφαλεια να δειχνεις οτι εχεις πολλους φιλους; Αυτοι/ες νομιζουν πως ειναι δημοφιλεις επειδη ειναι εξυπνοι/ες και πολλοι τους θελουν στην παρεα τους. Ποσες φορες ομως, τους ειπε «καλημερα» ο Ρουβας ή η Μενεγακη; Ειμαι απ’αυτους που λενε «λιοι φιλοι τζιαι καλοι, οη πολλοι τζι ανεφελοι». Φιλοι στο facebook, οχι γνωστοι ή θαυμαστες!:-)

Εξαλλου, ο κορυφαιος Αγγλος κοινωνιολογος, εχει πει πως ο ανθρωπινος εγκεφαλος μπορει να επεξεργαστει τα στοιχεια περιπου 150 φιλων και 4-5 κολλητων. Ξερω πολλες/πολλους που εχουν χομπι, την συλλογη φιλων στο facebook. Ποτέ μιζερια ή κακομοιρια φιλοι/ες! Παντα με χαμογελο, αισιοδοξια και θετικοτητα! Κυριως, θελω ειλικρινεια στις φιλιες μου. Τα προβληματα ερχονται για να μας δυναμωσουν! Οι ατυχιες, οι αναποδιες κι οι μικροστεναχωριες ειναι αναποφευκτες στη ζωη ολονων μας, φιλες μου. Εγω, θελω να κανω παρεϊτσα @facebook μονο με θετικους ανθρωπους.
Δεν αξιζει να κλαις για κανεναν, καθως οσοι αξιζουν τα δακρια σου, δεν θα σε κανουν να κλαψεις ποτε! Η ζωη ειναι τοσο γλυκια και πολυ συντομη, που δεν αξιζει να τη σπαταλαμε στη δυστυχια και μιζερια! Ας χαρουμε στο επακρο το πιο σπουδαιο δωρο του Θεου, τον ερωτα -οχι το σεξ! Ειμαστε ο,τι φαινομαστε! Καθενας φτιαχνει τη μοιρα του μονος του! Να θυμασαι φιλη: παντοτε με χαμογελο, αισιοδοξια και θετικες σκεψεις! Δεν μπορω να κατανοησω αυτους που λενε πως δεν θα παντρευτουν για να’χουν το κεφαλι τους ησυχο. Για οσο θα ζουν οι γονεις τους, ενταξει... Ολα καλα. Τι γινεται ομως μετα που θα μεινουν τελειως μονοι τους στον κοσμο; Μηπως –μηπως λεω- θα τους ριξουν οι συγγενεις τους σ’ενα γεροκομειο... τους πατζιογερους;:-) Κι ετσι για να χαμογελασουμε λιγο, ποιος ξερει τι κανει 1 ξανθια μολις δει περιοδο;:-) Ειμαι ολος αυτια εδω στα σχολια!:-)
Κι ετσι για να χαλαρωσουμε λιγο, ενα ανεκδοτο:
Η Παρθενοπιπίτσα:-)
Η Παρθενοπιπίτσα πάει στο σπίτι ενός φίλου της αλλά η μητέρα της, την παίρνει κάθε 5 λεπτά τηλ για να δει τι κάνουν.
- Εδώ Παρθενοπιπίτσα, αυτή τη στιγμή με κερνάει ένα ποτό.
Μετά από 5 λεπτά:
- Εδώ Παρθενοπιπίτσα, αυτή τη στιγμή ακούμε μουσική δίπλα στο τζάκι.         
Μετά από 5 λεπτά:
- Εδώ Παρθενοπιπίτσα, αυτή τη στιγμή αρχίζει να με φιλάει και πηγαίνουμε προς την κρεββατοκάμαρα και ... μπιπ!... μπιπ!...μπιπ!... κλείνει η γραμμή!
Η μητέρα συνεχίζει τα τηλεφωνήματα, αλλά κανείς δεν το σηκώνει... - Τι να’ γίνε το παιδί μου; σκέφτεται απαρηγόρητη. Περνούν 2 ώρες, οπότε η γραμμή ανοίγει και μια γυναικεία φωνή ακούγεται:
- Εδώ ΠΙΠΙΤΣΑ!:-) LOL
Εμενα προσωπικα μ’αρεσει να μιλαω αινιγματικα και με γριφους. Δηλ δεν μ’αρεσουν καθολου οι μονολεκτικες απαντησεις. Γι’αυτο, αν προτιματε ενα ξερο «ναι/οχι», καλυτερα καντε την μ’ελαφρα πηδηματακια. Ομως προς Θεου, δεν ειπα οτι μ’αρεσει να λεω ψεματα!


Οπως θα εχεις αντιληφθει πολυ καλα φιλη, ανεκαθεν ημουν η αισιοδοξη ψυχη της παρεας. Ομως, δεν μπορω καθολου τους/τις υποκριτες ή δηθεν! Θελω παντα ειλικρινεια στις φιλιες μου! Κανεις απολυτως ανθρωπος δεν μπορει να πει οτι δεν εχει προβληματα και μικροστεναχωριες επειδη ειναι πολυ πλουσιος. Πχ. ο Bill Gates με τα τοσα δις. που εχει, μπορει ν’αγορασει την ευθυμια, χαρα και γαληνη; Αυτος μαλλον δεν θα’χει την γαληνη. Τοσα βουριστρα με τα Windows. Δηλ αμαν εισαι πολυ πλουσιος και δεν εχεις ομορφη κι αισιοδοξη συντροφια που να ξερει να σε ανεβαζει και να μην σε υποτιμα  κ.α αισχροτερα, τι τα θες τα πλουτη;
H θετική σκέψη αποτελεί κινητήριο μοχλό για μια καλύτερη ζωή, βελτιώνει τη διάθεση μας, τη ψυχολογία μας, τις πράξεις μας, τη συμπεριφορά μας και φυσικά, συμβάλλει στη βελτίωση της εικόνας μας και προς τον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά  και προς τους άλλους. Η θετική αντίληψη και εικόνα των πραγμάτων είναι αυτή που μας βοηθά να ορθοποδήσουμε, μας δίνει θάρρος και κουράγιο να συνεχίσουμε τη ζωή μαςΟι θετικες σκεψεις ειναι απολυτως απαραιτητες στη ζωη ευτυχισμενων ανθρωπων. 
Πανω απ’ολα δηλ φιλες φροντιστε να βρειτε καποιον που νιωθετε πολυ ανεβασμενη οταν βρισκεται στην παρεϊτσα σας και κρεμεστε απ’τα χειλη του τι θα σας πει. Και βεβαια πρωτιστως να σας αρεσει ως αντρας!

Ή οπως αλλιως λεγεται «να επικοινωνειτε αψογα»



Γιατι αν τωρα σας φαινεται ομορφος, δυναμικος και με μουσικα γουστα περιπου σαν τα δικα σας, μετα πως θα πειτε «μετα οταν παντρευτηκαμε αλλαξε πολυ και με κτυπα και βριζει ολη μερα;». Δηλ απο αγγελουδι, τερας! Τωρα ξερω τι σκεφτεστε! Λιγο δυσευρετοι οι αντρες που προανεφερα, αλλα υπαρχουν!

Μικροστεναχωριες ομως κι οχι συνεχες αγχος και μελαγχολια-καταθλιψη! Εδω ομως, θα δουμε και την αξια του συντροφου και των φιλων μας (γυναικων/ ανδρων). Εχουμε προβληματα διοτι ειμαστε ανθρωποι!:-) Εχουμε τζιαι δουλειες ομως γι’αυτο μην περιμενετε να γινω και’γω μανιακος με το facebook και να μιλαω σ’αυτο ολη μερα σαν μαθητριουλα.
                                           
Ορισμενα μηδαμινα πραγματα ερχονται τυχαια στη ζωη μας χωρις να τα προγραμματιζουμε. Δεν γινεται να τα προγραμματιζουμε το καθε τι που θα μας συμβει. Καποια θα τα φερει η μοιρα κι ο Θεος!
Πρεπει να’χουμε ανοικτα τα ματια μας και να επωφελουμαστε οταν η τυχη ειναι μαζι μας, γιατι οσο κι αν το θελουμε, δεν προκειται να μας δινονται παντοτε ευκαιριες.



It's not what you've got, it's what you MAKE of what you got.
Δεν ειμαστε αυτο που λεμε αλλα αυτο που κανουμε! Μεσα απο καθε εµπειρια αποκοµεις εμπειριες. Κι εκει που δεν το περιµενεις ερχονται τελικα τα καλυτερα.

Τα προβλήματα είναι ανθρώπινα. Ωστόσο, δεν είμαστε όλοι σε θέση να τα λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.