Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κυρίως γιατί να παντρευτείτε κάποιον;

Πρωτα θα δεις καποιαν/ον στο facebook ή κατω σ’ενα club και θα σου αρεσει ως αντρας/γυναικα –θα σου κανει κλικ οπως λεγεται, μετα θα κανονισετε να γνωριστειτε λιγο περισσοτερο, μετα θα συνδεθειτε κι αλλο κι αν δειτε οτι ταιριαζετε, θα το προχωρησετε.
Αν βρηκατε καποιον που τρελαινεστε για την παρεϊτσα και τα posts του στο facebook και διατηρειτε hot line επικοινωνιας μαζι του {μεσω κινητου (πολυ ακριβο), μεσω SMS (πολυ ανιαρο και βαρετο), ή το καλυτερο μεσω facebook, φροντιστε να μην χαθειτε... και να νομιζετε μετα οτι χασατε το αλλο σας μισο. Σεβαστειτε βεβαια αν σας πει να περιμενετε... Εκτος βεβαια αν εσεις ειστε πανω απο 35 και δεν μπορειτε να περιμενετε...


Και ειναι τοσον κουκλος που θα τρελαθειτε αν δεν προχωρησετε μαζι του. Οχι βεβαια one-night stand! Ειμαι φανατικα εναντιον αυτης της συνηθειας! Θα τον παντρευτειτε γιατι χωρις την παρεϊτσα του... τα φιλακια του κ.λπ [καταλαβαινετε εσεις ;-)], θα τρελαθειτε! ;-) ^_^ Ενα μονο θα σας πω φιλες: σκεφτειτε ποσα διαζυγια θ’αποφευγοντο αν η γνωριμια γινοταν ή δουλευοταν μεσω του facebook. :-) ;-)

Αν παρετε καποιον κοντορεβυθουλη γιατρουδακο που ανακατζιατε να τον βλεπετε, πως θα ζησετε ευτυχισμενη ερωτικη ζωη μαζι του, που για μενα ειναι το βασικοτερο κριτηριο για γαμο;

Το facebook για μενα, ειναι ενας πολυ εξυπνος τροπος γνωριμιας, γιατι σ’αυτο βλεπεις την εξωτερικη εμφανιση καποιου, την εξυπναδα του στον τροπο προσεγγισης, αλλα και βλεπεις αν ταιριαζουν τα μουσικα και τηλεοπτικα σας γουστα (προσωπικοτητα). Εδω ομως να τονισω οτι τα συνειδητα γουστα (αυτα στο info της σελιδας καποιου), πολλες φορες ουδεμια σχεση εχουν μ’αυτα που δημοσιευει στην παρεϊτσα του στο facebook. Στο facebook ομως, θα δεις και την φαντασια και συνεπεια καποιου.

Αν καποιο αγορακι σου αρεσει πολυ και δεν ειναι κτιστης ή βοθροκαθαριστης ή αληταρας τσιαρητσιης με σκουλαρικη στη μυτη, τοτε προχωρα το. Αν ειδικα σ’αρεσει που συχνα σου στελνει τραγουδακια με νοημα ή ecards για να σου ευχηθει και δεν ξεχναει ουτε τα γενεθλια σου ουτε την ονομαστικη σου γιορτη, τοτε προχωρα με 1000 -και καλους απογονους. ;-) Ουτε λογος να ξεχασει τα γενεθλια σου, μιαν επετειον σας, ή να ντρεπεσαι να τον παρουσιασεις καπου. Αν "σ'αγγιξε" εδω, σημαινει οτι επικοινωνειτε αψογα! Μετα οταν αρραβωνιαστειτε κι αρχισουν τα ματσια-μουτσιου στο κρεβατι και τα λουλουδια στις επετειους ή γενεθλια, θα δειτε οτι δεν θα μετανιωσετε! 
Αν ειδικα σας αρεσουν και τους δυο τα μωρακια, οταν κανετε 2-3 αγγελουδια, θα δειτε: η ζωη σας θ'αποκτησει αλλο χρωμα, θα νιωθετε πολυ πιο ολοκληρωμενη. Αν δεν αποκτησετε μωρακια επειδη δεν θελετε ή δεν μπορειτε (υπογονιμοτητα), η ζωη σας θα'ναι τοσον πεζη κι ανιαρη! Τα μωρακια χαριζουν ζωντανια σ’ενα σπιτι και ορεξη για δουλεια. Χωρις αυτα, πολυ ορθα, γιατι να φυλαεις λεφτα;  Για την κυβερνηση; :-) Lol

Στο facebook βεβαια θα δεις και ποσο ευγενικος ειναι καποιος. Αν μπαινει πολυ σπανιως στο facebook, σημαινει πως η αυτοπεποιθηση του ειναι πολυ πεσμενη ή με το παραμικρο εκνευριζεται, σορι αλλα ατυχησες φιλη μου. Bad luck! Τι να τον κανεις εναν αντρα που θα σε κανει μαυρη στο ξυλο με το παραμικρο ή θα εκνευριζεται με το παραμικρο και θα σου φωναζει ή βριζει μπροστα στα μωρα σας ή και σε τριτους; 

Ο χαρακτηρας κι οι συνηθειες, δυστυχως δεν αλλαζουν. Αντε ν'αλλαξει 1-2 κακες συνηθειες. Ελπιζεις οτι μετα που θα παντρευτειτε θ’αλλαξει!; -) Θα περιμενεις πολλην καιρο! ;-)Οι εξυπνες μπορουν να το δουν κι αυτο στο facebook (αν ειναι οξυθυμος, ζηλιαρης, γυναικας, απιστος ή κουμαρτζιης)!

Αν δεν βαριεστε ποτε την παρεϊτσα καποιου στο τηλ ή στο facebook, σιγουρα να τον παντρευτειτε, γιατι μετα οταν συγκατοικησετε (αρραβωνιαστειτε) κι αρχισουν τα ματσια-μουτσιου, θα δειτε πως θα ερθετε πολυ πιο κοντα.
Οχι βεβαια με την πρωτη διαφωνια, να χωρισετε! Εκει θα φανουν οι βασεις ενος γαμου και η επικοινωνια που ειχατε! Αν ο γαμος σας φιλες μου, συντριβει με τον πρωτο ανεμο, σημαινει οτι δεν ειχε καθολου γερες βασεις η επικοινωνια μεταξυ σας! Στις διαφωνιες θα φανει και η ωριμοτητα των δυο συντροφων!

Αν ειδικα πολυ συχνα –αν οχι καθημερινα- σας κανει ευχαριστες εκπληξεις, θα πει οτι βρηκε το κουμπι σας. θα τις σταματησει οταν αρραβωνιαστειτε κι αρχισουν τα ματσια-μουτσιου; Εε τωρα θα τρελαθουμε!;





Οι γυναίκες δεν πρεπει να ζουν στη σκοτεινή πλευρά του «δρόµου του έρωτα» αλλά στην ηλιόλουστη, όπου η χαρά της ζωής είναι πιο έντονη και πιο συναρπαστική! :-)