Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αφότου αρραβωνιαστείτε...

Έχετε προσέξει ποτέ τον τρόπο που μιλάτε στον αγαπημένο σας; Αν όχι, τότε σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να κάνετε, καθώς ο τρόπος με τον όποιο μιλάτε στον αγαπημένο σας και συγκεκριμένα ορισμένες λέξεις που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία του κι ως εκ τουτου την ψυχολογια και των δύο σας.


Πχ. όταν ο αγαπημένος σας, σας εκφράζει ένα πρόβλημα του ή ενδεχομένως μια υποχρέωση που πρέπει να εκπληρώσει, τότε εσείς ως η σύντροφός του μπορείτε να του απαντήσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να τον κάνετε να καταλάβει ότι είστε δίπλα του για μια ακόμη φορά κι ότι μαζί θα αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες.
Σταματηστε την γκρινια! Οσοι ειναι ικανοποιημενοι με τη ζωη τους, εχουν πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να πεθανουν απο χρονιες ασθενιες!
Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να ακούτε τον σύντροφό σας προσεχτικά όταν σας μιλάει και να μην το διακόπτετε, μέχρι να ολοκληρώσει τις σκέψεις του.
Συνοψίζοντας, σταματήστε να λέτε «εγώ» όταν μιλάτε στο σύντροφό σας για πράγματα που σας αφορούν και τους δύο και από δω και μπρος Αφηστε στο λεξιλόγιο σας μόνο το «εμείς».

Το «εμείς» θα κάνει κι εσάς τις ίδιες να νιώσετε πιο όμορφα, θα σας δώσει ένα σημαντικό κίνητρο να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί και ταυτόχρονα θα έχετε ψηλότερη αυτοπεποίθηση για τη σχέση σας. Ολοι μας ειμαστε ο,τι τρωμε! 
 
Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι το «εγώ» ακούγεται πολλές φορές εγωιστικό κι ότι σε μια σχέση υπάρχουν πάντοτε τουλάχιστο δύο κι όχι ένας. Η υγιής σχέση με τον αρραβωνιαστικό σας είναι πρωταρχικής σημασίας για να νιώθετε κι οι δύο όμορφα όταν είστε μαζί, για αυτό βελτιώστε οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό για να κάνετε τη σχέση σας πιο όμορφη και παράλληλα, δώστε έμφαση και στη καθημερινή σας συνομιλία και στον τρόπο έκφρασής σας με τον αρραβωνιαστικο σας. Και μην ξεχνατε φιλες μου: Αφοτου αρραβωνιαστειτε, παυουν να υπαρχουν τα φιλια στα μαγουλα με τον αρραβωνιαστικο σας. Ακομη και μπροστα σε μικρα μωρα, δεν ειναι καθολου ντροπη! Βεβαιως οχι πολυωρα εκτεταμενα γαλλικα, αλλα στο στομα και οχι στο μαγουλο... Αφου αυτος ειναι ο αντρας σας! Ειναι ντροπη να τον φιλησετε στο στομα!; ;-)


Καπου εδω αρχιζουν τα προβληματα υπογονιμοτητας, ανορεξιας και καταθλιψης. Κι αστε τους δηθεν ιερομενους να λενε πως ειναι αμαρτια! Ειμαι κατηγορηματικα σιγουρος γι'αυτο που λεω τωρα: Ο ερωτας στον αρραβωνα (με τον αρραβωνιαστικο σας βεβαιως), ΔΕΝ ειναι καθολου αμαρτια! Μηπως η υπογονιμοτητα κι η σεξουαλικη ανορεξια ειναι καλυτερες;

Κι αφοτου συγκατοικησετε και κοιμηθειτε με τον αρραβωνιαστικο σας, δεν ειναι καθολου ντροπη ή αμαρτια ν'αρχισετε τη σεξουαλικη σας ζωη! Την σημερον μερα, αρραβωνας=επισημοποιηση του δεσμου=συγκατοικηση!  Για να μην τρελαθουμε δηλ! Ειναι αμαρτια να κανετε ερωτα με τον αρραβωνιαστικο σας!; Τι πιο φυσιολογικο!; Αμαρτια θα'ναι να κοιμηθειτε μαζι και να μην κανετε τιποτα επειδη δεν ειστε ακομη παντρεμενοι!


Δεν εχω καθολου προβλημα με την συγκατοικηση πριν το γαμο. Αντιθετως, συμφωνω φανατικα και μου αρεσει παρα πολυ σαν ιδεα! ;-)



Πρεπει να’χετε ορθανοικτα τα ματια σας και να επωφελειστε οταν η τυχη ειναι μαζι σας, γιατι οσο κι αν το θελετε, δεν προκειται να σας δινονται παντοτε ευκαιριες.